{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zimska škola za nastavnike engleskog jezika u Drugoj gimnaziji

16.1.2004. u 10:39
0
0
Zimska škola za nastavnike engleskog jezika u Drugoj gimnaziji
0
Zimska škola za nastavnike engleskog jezika u Drugoj gimnaziji
Danas se završava Zimska škola iz nastavne metodologije za nastavnike engleskog jezika koja se od ponedjeljka održava u Drugoj gimnaziji u Sarajevu.
Organizatori škole su Britanski savjet u Bosni i Hercegovini u suradnji sa Udruženjima nastavnika engleskog jezika BHETA i RSETA.

Cilj škole je obuka iz metodologije za nastavnike engleskog jezika iz gradova širom Bosne i Hercegovine, koje će po povratku u svoje radne jedinice prenijeti znanje kolegama.

Zimska škola obuhvatila je veliki broj tema među kojima su planiranje časa, efektivna organizacija nastave i komunikacija s učenicima.

Nastavnica Lejla Sarić iz Tuzle kaže: "Divno je imati priliku susresti se s kolegama iz svih dijelova zemlje, Trebinja, Brčkog, Mostara Bihaća i Tomislavgrada i razgovarati o posljednjim trendovima u oblasti metodologije i planirati programe prenošenja stečenog znanja kolegama po povratku kući."

"Zimska škola nam je omogućila susresti se s kolegama iz raznih dijelova BiH i s njima razmijeniti iskustva", kaže Tijana Vasiljević, nastavnica iz Doboja.

Iako je kurs bio izrazito intenzivnog karaktera, nastavnici smatraju da je bio jako stimulativan i koristan, a Adnan Suljanović iz Bihaća dodaje: "Jedva čekam da ono što sam ovdje naučio podijelim s kolegama u Bihaću".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: