Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CACO MOJNE TISRA...idi pravi sebi brata
\'\'Bez obzira na niske temperature, ovih dana Sarajlije koje posjete Pionirsku dolinu i zoo vrt uživaju u predivnom hortikulturnom ambijentu, upotpunjenom zimskim dekorom, šetnji u prirodi i na svježem zraku, zabavi, rekreaciji i igri na dječijim igralištima sa toboganima, ljuljaškama, klackalicama.\'\'... Vidim na slikama, satra se raja šetajući...moraču vala i ja... Šala mala...SUPER SLIKE...svaka čast x-ovci
kako li tebe zaobidjose ti kazani i lavovi,steta,mora da si bio s one strane na brdu puco po gradu pa se sjecas svi ratnih dogadjanja,treba li te jos nesto naucit ili podsjetit.!!!!
@caco , jesu te to bacali lavovima , hahahhaaaa . Dobro si zivu glavu izvuko , jbo li ti Risto Đogo m a m u !!!
slatki su
kim kardašijan sjela mi na tamijan.....
lucy pinder sjela mi na minder....
al maca se sunča hehe
vidite i ove Zebre i njima je zima treba ih voditi odavde.
A ovih medvjeda bas mi ih nesto zao, ja bi ih pustio.