Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koorac tek sutra stize...ja se vec smrzoh
\"Zima će trajati 88,99 dana, sve do 21. marta 2011., saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. \" Šta bismo mi bez ovog našeg zavoda ^^ Da nema njih mi ne bismo imali zimu :)
moki je kralj..
super onda sutra zapocinjem zimskii san..vidimo se na proljecee..:P :D
bravo mujaga de nas malo prosvijetli, eto da nije tebe i ovih sa FHZM mi nebi znali da je došla zima i sad bi hodali ulicom u majici kratkih rukava
Zimo ...slabo si mi zazimila, mozes ti i bolje ...njiiiiiii
U stvarnosti Zemlja kruži oko Sunca... Dakle, prevazišli ste sami sebe, ovo je neuporedivo i neprocjenjivo!!!! Vijest primjerena drugom osnovne!
jao jao, zima kao zima. kao da je vam prvi put da snijeg vidite. hiljadu ovih clanaka o zimi i prognozi.
Sretno vam proleće
Koji ste vi kreteni i jos ste sebi umislili da ste ispali pametni. Nekad je bolje nista ne napisati nego gluposti izvaljivati. Ovdje se govori o zimi kao vremenskom periodu a ne o zimi uopste.
svaka čast na obavijesti djelatnici FHZM, stvarno nisam znao da je došla zima
stigla je ona davno
Grrrrrrr mrzim ljeto,udri zimo.
dabogda nikad nestigla ...brrrrrr mrzim zimu ....hocemooooooo ljeto
treba docek da napravimo