Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umotana i dva prezimena, nema gore sorte od ovakvih
Joj ne seri tobejarabi , uhljebila se i pametujes kad ho’s ravnopravnost zasuci rukave cjepaj drva itd
Ggg
Islam i feminizam je jako zanimljiv fenomen s'obzirom da je Muhamed svim muslimanima ultimativni uzor a imao je seksulano roblje , pa me živo zanima kako to funkcioniše u njihovim glavama.
Čuj muslimanka feministkinja. Onda sam ja mesar vegetarijanac.
Eto ti si se izborila nosis 2 prezimena svaka čast i tvojoj nježnijoj polovini👏👏👏. Ove feminiskinje, koje mrze muškarce, samo se bore da idu u politiku, upravljacke strukture, direktorske pozicije itd...nisam čuo da žele sa muškarcima u jamu, u rudnik, da zidaju, da idu u šumu da sjeku drva, da idu da peru ulice, da čiste septičke itd...ne iznose statističke podatke koliko žena radi na ovim poslovima?! Ovakav tip žene i vjeru koristi zarad svojih ličnih interesa...
Jedan citat za gospođu: Sahih Bukhari (6:301) - "[Muhammad] said, 'Is not the evidence of two women equal to the witness of one man?' They replied in the affirmative. He said, 'This is the deficiency in her intelligence.'"
Pa sacekaj 99 godina sta ti fali
I to je rano
Objasni mi rodnu ravnopravnost? Ako imam kompaniju, ne trebam zapošljavati po sposobnosti već fifti-fifti po spolu? Dakle, ako zelim imati uspjesnu kompaniju, samo trebam podijeliti radnike na manjine, konstitutivne narode, sve religije, lgbt, aktiviste, feministe?
Vala bome bit će ravnopravnosti tek u drugom svijetu,jer kada vidiš stanje u drugim državama u svijetu i ne čudim se,pogledajte afriku,pa pogledajte rusiju,ameriku i europu i aziju cijelu.
Gdje nađe 99 ? Pa zaokruži na 100, nije beg cicija :D
Momci, spremna sam da budem ljubavnica (getbadgirl. com)
A što baš 99 godina, što nije za 96 ili 104? ;)
Soros-OVCA
....vidi se da je žemsko od šejtana poteklo....
viri joj kosa.....