Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Advokat mu se super zove, dobit ce odstetu uz izvinjenje 100%
Vlast u Sarajevu je od 1992. godine povezana sa medjunarodnim islamskim terorizmom, i to uz blagoslov Amerikanaca. Boga pitaj koliko milijardi dolara je ulozeno u islamizaciju Bosne i sad je za Ameriku opasan Zijo kamiondzija. Banda licemjerna. Mogao bi Ziji da pukne film pa da ih sve pogazi kad se docepa svog slepera u Kentakiju. A do tada laganeze brodom preko Atlantika.
Aj z arape afrikance i neke turknarode nekazem nista koji dok nisu u njemackoj neku budalu nasli samo koze i magarce nadomirili ali ovi nasi da se prave takve budale? Nemoguce!
Dobro je prošao....mogao je u Gvantanamu da zaglavi 😂
.ebo Ameriku, radije bih otisao da zivim u Japanu, Saudiji ili u neku od evropskih zemalja nego u SAD. Puna im usta demokratije a krsenje ljudskih prava kod njih na svakom cosku.
Ne moze ni milojko u SAD tuzite Hin zajedno, pa platite advokata Omara popola😂😂😂
Cudna prica, tamo zivi i radi, a vamo zena i familija? Hm, kod Amera nema nista napamet, oni kad ti nesto zabrane, to mora da ima debel razlog. Bosnicu, pjevaj borbene.
Tetka mu bila bombasica Mika Bosnic😂
ima slično prezime po onom našem vehabističkom teroristi Bilal Bosic,pa se podkrala greška,a amerikanci znaju za teroristu Bosica koji je regrutovo islamiste za islamističku terorističku državu
mekticu...uhapsi bakira....
Šta čemo sa poštovanjem ljudskih prava,braćo Amerikanci?!
@ZIKOrobija pa ako su im oni reper....
Evo mene ime mi je Zijo Ima li iko da bi me prebio..
PomijesalO ga sa Bilalom..
Advokat Omar Saleh😂