Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovi mogu imati blaže mjere u odnosu na naredbe Federacije?
gooUser1617963129,tvoju bolest ne može nitko izliječiti,a kamo li Ustav,u tom istom ustavu piše ŽUPANIJE,to što to tebi smeta je druga,odnosno prva stvar,samo fašisti,ali pravi,ne oni iz 30. i 40.,već ovi današnji kojima i sam pripadaš to mogu osporiti i propinjati se na zadnje noge,dok mi šutimo o pravopisu gdje je duvar zid,basamak stepenica islično ,ti se kofrčiš na najosnovniji teritorijalni pojam u BiH,pa čak i prije ove današnja BiH,..tišu,..
hvala na prelijepom pogledu iz prelijepog Posušja,..županija zapadno hercegovačka je iskoristila svoje Ustavno pravo da samostalno određuje mjere svoga Kriznog stožera,mislim da su mjere u ostatku Federacije maloumne i nesvrsishodne,okupljanja se događaju i tako i tako,samo ovakop su pod kontrolom legalnih objekata a ona kod nas u Županiji Hercegovačko Neretvanskoj,se događaju u obilatom broju po privatnim zabavama,..
Samo u drzavi Sarajevo virus oko 21 napada nedugo nakon iftara. Bog vam dao sve isto sto radite.
Jer smo totalno drukčiji od drugih