Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgled ambasade iznutra kao i stanje u zemlji. sramota...
mi smo najjadnija drzava u evropi
Ako znamo ko je bio u Ministarstvu vanjskih poslova BIH rukovodeci, onda je sasvim jasno, zasto se bahato, nestrucno i nesposobno upravljalo kako tim ministarstvom, tako i novem gradjana BIH: 1997.-2001. / HDZ & SDS & SDA 2001.-2002. / SDP & HSS & PDP 2002.-2007. / PDP & HDZ 2007.-2015. / SDP & SNSD 2015.-danas / PDP & HDZ Najduze su krali lopovi iz HDZ, praceni sa SDP (Zlatko Lagumdzija), SNSD i PDP. Ali nista ne brinite, sljedbenici SDA: SDA (je) tako postupa(o) u drugim ministarstvima
534 godine od bitke na Uni
Sad će baki reći da se žalimo brkici, jer je njemu sve ostavljeno na amanet. Brkica popravljaj ovo pi.... materina 🤣🤣
@ludacamojaslatka brkic ce baki uzeti jos i ono malo sta ima
Sve more ali vreću nek ne dira 🤣🤣
Koje to mi rasipnicke budale drzimo u VM.Ako se ne koristi neka se izda ili proda jer ovako nam jos mogu traziti i da kazne platimo.
56 predstavništava, jači smo od Švice.
"oštećenog parketa i vodovodnih cijevi" Izgleda da je ovo drugo ostecenje kronicno
E kad je ovo u pitanju prokleta srbadija ni ne polmšlja na referendum,nego rendaj državne jasle a psuj je iza leđa...
To se obratite svojim federalnim partnerima Hrvatima. Srbi su od prvog dana doreceni.
Pozdrav Bosno , to je samo radi pranja novca.Neko se duboko bogati. Popraviće to neka od sledećih generacija , ovi stari omladini samo govna ostavljaju.
Najrealnija opcija je da se sve to proda i podmire 3 clana predsjednistva, mozda nije neka velika suma za njih il se mozda jos nisu sijetili. Hocemol im halalit?
Ako sam dobro skontao, najbolje je biti ambasador u Srbiji, osnovica skoro ista kao za ambasadora u Madridu, troškovi života smešni u odnosu na mnoge zemlje! Pošaljite nam Tunju za ambasadora da ga šetamo po Kalemegdanu a on da nam priča pričice iz Nepričave! Tunja sve za lovu radi, pitajte Fahrudina!
Tipičan primjer kako pravi " domaćin " gospodari svojom imovinom ... za kruha će nama trebat, još samo malo da nas ova trojica zastupaju . . . ! ! !
Da to dadnu Hadziji Konakovicu na staranje, neb to tako bilo!
boze sacuvaj
Osovina SHS uvalila BiH ruine, a sebi uzeli najbolje zgrade.