Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volite putovati, ali je problem u novcima, imamo rješenje za Vas https://youtu.be/9TguT4sT28k
Kako je to meni zanimljivo da arapski svijet donira samo ako su u pitanju vjerski objekti a donacije zapadnog svijeta su vise orijentirane oko konkretnih stvari... interesting
Poznajem lika koji je radio u Crvenom krstu. I to za vreme poplava. Čuo sam od njega da je imao i lepu platu. Kroz dva meseca vidim ga hoda okolo, pitam šta je bilo. Kaže momak , jednostavno, nisam mogao više gledati šta se radi. Samo ti dođe nalog , vidiš , da se električna ili ves masina donira nekom liku, a taj lik ima zgradu u jednom gradu. Toliko o tom Crvenom krstu BiH.
I ti oko veš mašine dramu praviš. 😂
@WilliamCostigan nije pitanje veš mašine , nego predstavljanja ove kvazi humanitarne organizacije po medijima. Ko je imao imalo dodira sa njom , zna da bez nekog "svog" unutra ne bi mogao dobit ni vodu u kriznim vremenima.
donatori od poplava 2014...
peraci para
za 550 000 mozes vilu izgraditi iz temelja a ne obnoviti zgradu...Kao kad su na politickom fakultetu onaj lim preko stavili 55 000 km.Ko je lud ovdje?
Nisu mogli raspisati konkurs za trazenje novog arhitektonskog rjesenja u centru grada da poprave prosjek toj ulici i dijelu grada nego metuzalemi prave zgradu sto ni na na sta ne lici ondje. Bec rusi stare zgrade i pravi metropolu od grada, a kod nas samo sto nisu vratili grad na doba Turaka...
U ratu su bili najsladji paketi sa ovim crvenim krstom....Sjecam se da sam kao dijete oca pitao....babo zasto nam nista braca muslimani ne salju, a krscani salju....gdje su braca...otac rece...mi ratujemo protiv brace, stavi puskuna rame i ode na polozaj.
@Kurtuba nisi me skonto...sa kim poslujes I biznis pravis ta ti dodje nesto kao brat...moramo prvo sebe piceti postovati, pa da nas onda I dtugi postuju. Sta ja imam od turske....nista!!! U zap. Europi radi jilhade nadih ljudi, a hiljade jedva cekaju da idu. Kod tzv brace u Tursku niko nece, a zasto nece pitam ja tebe? Sto bi radije kod dusmana a ne kod brata.
@fantom slobode FGR