Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ti ova Bure... samo nastavi majstore i ne obaziri se na ove polupismene papke sto balave gluposti u komentarima ;)
Buriću, ako ti pravnik Hitne ostane bez posla, ima da iz svojih usta odvajaš za njegovu platu. Toliko o najboljem slučaju !
Bravo Buricu!!!Nevjerovatan broj polupismenih imbecila na SA-x. Samo nastavi kao i do sada.
Odlican tekst, kao i obicno!
Misliš na sebe ili...???
Odlicna analiza danasnjeg BH drustva kroz kazaliste i knjizevnost, a analogija s kukcem iz kafkinog Preobrazaja je odlicna. Muje i Hase koji ostavljaju komentare ispod ove kolumne pokazuju svoje neshvacanje ovog teksta, a i kako bi kad su kukci. Ipak, ovdje se namece jedno bitno pitanje, zasluzuju li pojedine Muje i Hase da budu kukci cijeli svoj zivot?
Ahmede ako vec ides ispod povrsine, onda moras malo dublje, jer ostajes nedorecen i navodis na pogresne zakljucke. Stranci su napravili ovu drzavu i imali najveci autoritet (visoki predstavnik) sa ovlastima kakve Tito nije imao. Mogli su sve fino sprovesti da su zelili, ali nisu. Zasto? Moras prvo shvatiti da smo se doveli u polozaj zemlje treceg svijeta koja je pod ekonomskom i politickom okupacijom. Interes okupatora je bio stvaranje domace oligarhije koja ne posjeduje ni znanje ni trud iza svog bogatstva i koji ce biti domace marionete. Gospodin Dino sa MESS festivala je nekad bio dobar redatelj, prilicno jakog morala i poruke, koji je snimio sjajni REMAKE, koji nije dobio nijednu nagradu iako je najbolji i najrealniji film o ratu. To znamo mi sto smo ga prezivili. Danas je \"dosao pamti\" i radi sta mu se kaze. Daje prostor berlinskom kich teatru, koji pod fasadom apstraktnog ne krije nijednu moralnu liniju, a zazvrat ga kriterion i ostale njemacke i EU organizacije guraju. Misli!
Nije Ahmet nego Ahmed ;)
jedno je stan, a drugo zeljeznice i elektroprivreda, kad se sudi.
Ahmete jes\' to ti???? :)
Jao Ahmo koja si ti budala.... Kakav mudroser majko mila... Okani se bolan tastature i kolumniranja, motika je za tebe levatu jedan...
Ahmete svaka cast, istina je to sto pises, ali isto tako istina je da nema dzaba para a i ti sto ti kazes da ce narod otici tamo \"negdje gdje je dobro\" sa ukidanjem viza eh pa i tamo \"negdje\" se sljaka i to danonocno za stan i hranu (ali ne smijes se buniti i strajkovati vjeruj). Istina plate su redovne, nije kao u Bosni ali bogu hvala svi neka idu pa neka vide kako je biti stranac \"tamo negdje gdje je dobro\"! Od postenog rada niko se nije obogatio pa cak ni na zapadu \"tamo gdje je sve dobro\" sa vizom ili bez vize, moj Ahmete!
E moj Ahmete da je pameti k\'o sto je nije ne bi pogledao vise olovku a kamoli pisao.... \'bljak...