Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraljevo vam zeli isto sto ste i va nama pozeljeli.
@sarajlija ili ko si vec...protrljaj ga malo...
.. i da, GANJE mogu uvijek. Imas papir?
Sine ovo nije satrovacki, ovo je satro-nickize. Pa ti vidi dal\' ja grijesim u kucanju :)
Jao ovo iron citiy-a, jao papka, ovo satrovacki, hahahaha... sabane jedan ortodoksni, pa jesil ti normalan, vako se prosipati, giviktu jedan. Pa ja sve kontam on pogrijesio u kucanju, al ne moze ba vako pogrijesiti, pa kontam zajebava se lik, kad jok on mamlaz, mrmot onaj glupi. I za kraj da te pitam ŽEŠMO LI GANJE KAD JE GAŽE?
iron city, pod hitno na kurs šatrovačkog
@Sarajlija Aj ga loma poskizepi, pa ga loma rnidi snamau, po vicugla, aaa :) .. i ko\'lko puta cemo, unatoc svemu da polemisemo.
Plavusa ga je osjetila definitvno. :D
jeste li ga osjetili Zenicani ? :D
ja mislio neki mi se komsija doselio pa istovara stvari iz kamiona kad ono zamjotres :) nek samo drma necemo dalje od zemlje ;)
Pogolemo se tresnulo, mislila sam kosa ce mi otpast. Bas me izvalilo iz cipela!
Meni na 15.-om spratu je vala bilo za prestraviti se :D Stvarno do sad nije nikad ovako bilo :)
mene je zemljotres probudio, ali sam se okrenuo na drugu stranu i \"zahrkao\" ahahaha
Treslo se i u Busovači :)
da tacnije u 9 i 14 se osjetilo i to ne malo :D