Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Tuzla, Zenica, Sarajevo, Bihać i Goražde...5 kantona došlo pameti pa izbacili SDA koja uništava mladost u Federaciji...tako treba i HDZ...
Svaka vam čast!!! Slijedite Tuzlanski kanton!!! Izbacite nacionaliste iz svih kantona!!! SDP+DF+Naša stranka=Multinacionalna Federacija!!!
Manje SDA, manje, pljacke. Izbacite ih iz svega. Dosta je te djubradi!
Ubuduće ne treba trošiti pare na izbore, samo pitati nerku (ni 6 hijlada glasova) i esbebe-OVCE (peti na listi,znači totalno nebitini) koga će još uzeti da vladaju. MANDAT IM NIJE DAT OD NARODA!
Sve su ovo poltronske stranke, one koje otvoreno traže dio tala u vlasti. Ovo je da povraćaš, guzice bi dfali za vlast, tu nema načela i plana samo DAJ,DAJ DAJ!
Samo gradžanski,samo levački,terajte islamiste uqurac.
Ko bi reko čuda da se dese i zenicu sda da ponese :)
zašto ne? Pa i to je demokratija, odnosno, bar jedan delić te demokratije, da ne sede isti več 30 godina na vlasti... dakle, idealno, loša vlast bi trebala biti kažnjenja al to iz brojnih razloga nije dosad bio slučaj.
Bravo ZE DO kanton. Zenica je srce Bosne
A Široki Brijeg Hercegovine.Koće tu formirat vlast?
Kod nas vlada demokratija, neka pravi vlast ko može, kod nas nije jednoumlj i mazohizam.
kako su sda ublehe slagale prije par dana i uvrstile sbih kao koalicionog partenra a ljudi se nisu ni odlucili. jajarska politika sda-hdz nacionalista kako bi javnosti bacili privid da su oni ti koji ce formirati vlast. jasno se pokazalo da ni sbih nece sa njima. ovo je odgovor na pokradene izbore i bahato ponasanje sda u proteklom mandatu. pokrali ste 25% ali ostalih 75% je protiv vase politike mraka.
JAVNA JE TAJNA DA JE DOBIO.. ☝️
sto vas sdp tare hahhaha neka neka. 2 od 8, idemo dalje
KOalicija 7 stranaka.Baš će to biti zanimljivo za gledati, a posebno zato što ih veže jedino mržnja prema sda. Pa eto kad maknete sda baš me zanima šta ćete dalje.
@ZmajevoOko Ma nije to on htio, otelo mu se. :-)
pa zar nije sda napravio koaliciju sa svojim hdz-om h hahahhaha
Jest ali im fali Hrvata u tom kantonu,sad će još i plakat za njima
Jel moguće da se ovo može napraviti samo od sode ► https://www.youtube.com/watch?v=1BSSya7VqzE Idem probati, valjda neću kuću zapaliti :P hahaha