Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izazov: #Almyjavise
Svakaj ti čas gospodne velki dat ala da nafku srecu zdravje prije sveg i da joštena mognes davati djelt srotnji
Jedan Veliki Gospodin!
Njemu svaka cast. To je covjek genije u biznisu i velika postenjacina. Da smo mi normalan narod ne bi nam trebala narodna kuhinja, milostinja i dranjkanje, ni donacije, vec bi zahtijevali od izabranih da rade ono za sto su debelo placeni. Sad krenuli odricat se plata a otimaju od naroda 25 godina.
Ne nose svi heroji plašt!
Legenda! Svaka čast dobri Mirsade, Bog ti svakim dobrom vratio
Hvala Oni koji su doveli do toga da imamo 8 respiratora u kantonalnoj bolnici a 12 u kantonu, nadam se da ce vam ovi izbori bit posljednji
Treba iskoristit priliku pa zahtjevat nakon ovog svega ukidanje Kantona. Zamisl koliko je taj aparat pojeo para za 30. godina. Svi ti premijeri ministri, skupstinari, poslanici, sluzbena auta, telefoni, komisije, familija i uhljebi. Al to neces cuti ni od pozicije nit opozicije, jer svi racunaju da se uhljebe i.provode "mjere za nase dobro" preko nasih ledja. Ukinuti birokatiju!
Bravo, nadam se da ce i ostali mocnick ove drzave izdvojit za njih bar sitne pare.
@Jaxpajax jasta ce, kad nakrnjis milion, vise nisi milioner