Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretenu treba ruke polomiti pa ga onda u zatvor poslati.
Evo, na silu... i drugi članak o premlaćivanju. I to samo iz jednog razloga, jer se možda dogodi da ovaj djedica podlegne ozljedama. Gazija Arnes, osokoljen atmosferom u kojoj, eto, diše, krenuo da premlati dvoje starčadi koji bi mu po godinama mogli biti djed i baka. Vjerojatno su ga u lokalnoj kafani dočekali kao heroja, a?
Radi istine Arnes Delić nije iz Vareša već iz bošnjačkog sela DRAGOVIĆI koje se nalazi blizu starog grada Bobovca tj blizu Hrvatskih sela Gornja i Donja Borovica koji su do temelja spaljeni u ratu. Od hrvatskog sela Ratanj ih dijeli brdo. Inače se i dan danas traga za nestalim starcima iz ovih sela što lijepo stoji napisano na spomen obilježju u Borovici Između Ratnja i Dragovića se nalazi selo Kopijari koje je do temelja uništeno i u koje se niko nije vratio - prvo mjesto koje je je stradalo na općini vareš 1993 godine
Ja junaka napasti i pretući dvoje nemoćnih staraca. hebo majku, ubio se za doživotne ili stolice.
Bruka i sramota napasti stare i nemocne osobe.Pa kakva je to osoba,i kakv je to mozak isprani?I to je suzivot i tolerancija sa Bosnjacima.Nema zivota sa ljudima u kojih su mozgovi bolesni i isprani.Kao one dvije djevojcice sto su otisle ratovati u Siriju.Zamisli kako mozak mora biti poremecen da se tako razmislja.Samo traziti treci entitet,nema nama Hrvatima druge solucije.Inace ce Bosnjaci nas Hrvate uvjek majorizirati.Ako nam ne daju entitet ova drzava ce biti uvjek u politickoj blokadi,i nece nikada krenuti naprijed.Toliko od mene pozdrav za sve ljude dobre volje,i ljude koji nemaju ispran mozak.
Treba ga objesiti u sred Mostara !!
Fakat smo stoka od naroda. Pa kometa da nas satare malo bi bilo !
Opet CETNIK povratnike maltretira ili???? kazem ja da je u pitanju razbojnistvo!!!! ali niko nece da prihvati!!!!!
Ajde sada daj izjavu Ahmete Hasanoviću o ovome incidentu!!! kakva si ti fukara zbog takvih kao sto si ti ljudi su RATOVALI!!!!!
"Danas se osjećam bolje, danas mi sunce sja.."
Delic ili Delalic?mozda mu je Benjamin onda rodjak..
video sa mjesta zločina, sve krvavo: http://www.youtube.com/watch?v=hjrJIHR3WDc Fašista Arnes rekao povratniku da je došao da se sa njime obračuna???