Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi nikad bilo jasno sta ovi izvidjaci izvidjaju i za koje agencije rade?ajd kontam kad si u vojsci pa ides na izvidjanje polozaja..al sta ova prčuladija radi?
kako bolan šta rade, pa zabavljaju se djeca, šta će radit
Jesi glup ko *** majmune.Ja sam u izvidjacima naucio koristit kompas, svezati preko 30 razlicitih cvorova, naucio desetine najljepsih pjesmica upoznao mnostvo divne djece iz razlicitih gradova, naucio signalizaciju i slova koja radis pomocu zastavica, montiranje satora i na kraju naucili su me redu i disciplini.Eto ti papane odgovor.Izvidjaci su vojska koja siri ljubav i postovanje prema ljudima i prirodi.