Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možete okrečiti još ono što je Yuga napravila...šta je Bosna bila 70-ih i 80-ih u kulturnom smislu...rock i muzička scena, film, sport, olimpijada....ustalilo se "dužan kao Grčka i propao k'o Bosna".
Bosna propala? Kada? Kako?
026, najgora sorta komentatora - pljuvatori Bosne! Pa kako moze ista uspjeti u ovoj napacenoj drzavi, kad se rat u stvari nije nikad ni zavrsio, kad je politicari koji treba da rade za nju razdiru iznutra??!! Kako imate obraza pljuvati po drzavi koju su razbili i podijelili na dijelove, kantone i torove i koju jos uvijek razdiru po zadatku??!! Pa moras biti ili jedan od tih koji je razdiru ili mrze ili najgora sorta yugobalije!
Šta su to izgradili ovi kriminalci što su već 32 godine na vlasti!?
saće to Fudo renovirat, do 2068 inshallah
Nikad se nije bolje zivjelo nego danas, samo sto nas narod previse kuka a premalo radi..
Gledaj nacionalnog stadiona, nivo trece lige u Francuskoj
Vrhunska zgrada i ima ono nesto
Nekada sam imao prijateljicu, jako blisku, koja je živela u istočnoj kapiji Beograda, tkzv. "Rudo", na pretposlednjem spratu, menjao sam dva ili tri lifta do nje. Nije mi to tada smetalo, ali sam uvek imao taj osećaj da život na takvom mestu nije dostojan čoveka. Pa nismo mi u Tokiju, majku mu...
Depresivna Zenica, simbol tame i zagađenosti.Hakala je to pokušao ispraviti, ali nije uspio
Zenica, balkanski mariupol. Izgleda gore nego tamo u totalnom ratnom stanju.
ovo je garant neki smrad sto je otisao iz Zenice i sam sebe pokusava da ubijedi da je dobar potez napravio 😂
Ovo ljudi na zapadu ruse.Ostali ste zarobljeni u prostoru i vremenu
Jao nakaza. Meni inace Zenica djeluje kao najdepresivni grad u BiH.
Grad je prelijep
Urbanistički najbolje riješen grad u BiH. Parkova najvise, sportskih terena, itd.
Priča se da C.Ronaldo kupuje stan u Lameli.
Kako se nekad kvalitetno gradilo. Danas da se gradi taj kompleks niklo bi 6 kutija šibica iste visine, da se natovari što više stanova, ne mareći za dizajn.
Pravili su ruzno ali cvrsto, pravili su sebi vile ali narod makar nije morao citav zivot grcati u kreditu a i to ko moze danas...
Čudo neviđeno da se ne izgrađuje kompleks zgrada u Zenici. Ova nije loša treba joj fasadu dodat samo. Ali gdje šta modernije izgradil se ipak je ovo grad.
Zenini imali stan od 103 m2 u lameli do stadiona…ih, sta sam utakmica odgledao!
ja guzi9 na 4om kao student
Zenica se razvila ko Real Madrid