Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste im kakvu veću jaknu i pantalone dati..
na ofingeru isto tako fino stoji, mozda cak i ljepse
nadam se da im nisu kolege iza kamere u gaćama...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji je broj ove vatrogasne službe, upalio sam se sav, samo što neplanem, uh ????
Feministička propaganda je opasnija od atomske bombe za jedan narod. Pod izgovorom ženske ravnopravnosti,feminstički pokret u USA i EU od žene su napravili sve osim- žene i majke.
Sve pohvale za clanak,djevojkama uspjesan rad i dobru platu zelim..
Tacno mi ta ravnopravnost ide na zivce, cinjenica je da su nejace od muskaraca a guraju se svugdje, nista treba im dati lopatu i mjesalicu, pa ozezi, eto vam ravnopravnost.
mogu sad kad nema grijanja...
ugassssiii meee zar ne vidis da gorimmmm
kao da su 2 grand pjevacice nakratko ostavile mikrofon i obukle odjela nekih krupniji vatrogasaca ,pravo smijesno Da nije ovo skrivena kamera?
Svaka čast!
Kad god vidim ove nove sto se zaposle u drzavi kontam koliko su dali para za posao.
Osim toga, imamo i nesebičnu pomoć i podršku muških kolega, koji su uvijek tu ako nam nešto treba pokazati ili objasniti"Nisam ni sumnjao.
Svaka cast im, mada i vi pretjerujete, nema tu nikakvih predrasuda, osim onih koje vi pravite.
ama zar u ovoj divnoj krasnoj demokratskoj nasoj nam miloj bih ima predrasuda ?
Prvo se nasminkaju pa onda idu lozit vatru a ne gasit
Sad mogu mirno spavati
Šteta što su sve nekakve plastične, izvještačene. Mislim, svaka čast na trudu i radu, pozivu i to ali brate de nemojte se tako previše šminkat, ni na šta ne liči, izgledate bijele kao aveti, da ne kažem na šta još ličite sa tim napuhanim i napučenim usnama. Nema smisla stvarno. Smanji na 33 Mima.
valjda se kaže vatrogasice?