Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste nam dugo ljepsi clanak objavili Klix'e. Kako je ovo lijepo vidjet.
Jest lijepo a gdje je fiskalna kasa ?
i jel bolje ovo il 40m2 u zgradi pogotov sa ovom koronom
Iz ljubavi sto nije imao nikakvog drugog posla i perspektive .. to vjerujem
Haha cuj ocekuje pomoc od Fude..e moja ljudino tako su njega čekali i plivački klub iz industrijske, Zeps, Zenicatrans, Čelik pa ga nedocekase.
@OsmanSedmanagic Ima i ona stara Mark Twainova izjava: Sto vise upoznajem ljude, to vise volim zivotinje... Sto me ne cudi pogotovo na Balkanu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Admir R zbog ljubavi prema Q8 napustio Bosnu i ozenio 15g stariju zenu iz Svicarske.
De ti provjeri s Fudom da on možda ne dolazi na pačetinu ispod saća? Mislim, i to je neka pomoć, jazuk je bacit' kad se ispeče ;)
Bolje je provesti 1minutu sa životinjama,nego ćitav dan sa ljudima kakvi su u zadnje vrijeme.
DON KIHOT ali puna podrška (možeš da misliš kako se ovi seljaci iz vlasti isčudjavaju kada im se obrati za pomoć😂)
Iskreno, ja mu zavidim.
iskreno ja mu nimalo ne zavidim. rad s domacim zivotinjama je skroz naporan. jednu kravu kad imas citavo ljeto se lomis s travom sijenom te potori pa pokosi ganjaj sunce kad ces ga osusit baliraj prevuci svaki dan po tri puta hranis i kidas stalu dva puta muzi pa zbog tog nigdje ne smijes otici tele kad dodje jebbada. pare odose na repicu mekinje veterinare.... litar mlijeka mljekara otkupljuje za pola marke. jednostavno patnja
the industrial revolution and its consequences have been a disaster for the human race
Većina kod nas rade ovo iz nužde ili su stvarno poljoprivrednici oduvjeka. Ali rijetko ko iz ljubavi. Realno gledano ovo je jako rijetki primjer.
Haha cuj ocekuje pomoc od Fujde..e moja ljudino tako su njega čekali i plivački klub iz industrijske, Zeps, Zenicatrans, Čelik pa ga nedocekase.
Cuj zeli biti na selu a napusta Zenicu??
@ljUbUski svako zeničko selo je vece od sela Ljubuski a grad ko pola Hercegovine.
Guske znaju bit jako nezgodne
Mene su ko klinca znale poganjat bjezi gdje te noge nose.. 😂
joj, pauna foliranta..... a Charlie je preslatka :)