Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili novu zgradu,.. zaposli sve iz familije.. Fali para.
Glasajte za Fudu on ce to rijesiti kao i za grijanje ahahahahahahaha
Još imaju besplatnu vodu iz Viteza. Da vam Vitez naplaćuje vodu koja bi onda bila cijena?
Prvo su izrovali cijeli prokleti grad. Pri vraćanju gazne površine u prvobitno stanje se obavezno maksimalno štedi, pa odvaljuješ kugle redovno na njihovim zakrpama. Može, neka poskupe vodu, ali neka uplaćuju 50% dobiti nazad Gradu i to kroz namjenska sredstva za održavanje cesta. Vrlo jednostavno…
Od kojih para ce ljudi da plate ove namete???
Razumio bi ovo poskupljenje da su vodu proizveli,al ovako pisaju po narodu lagano
Taman će toaletni bit jeftiniji od lejle pored ćućavca
Za dvadeset i prvi vijek ovo je žalosno.
To je normalno za sve gradove koji su ušli u aranžmane sa međunarodnim bankama..u ovom slučaju je Njemačka razvojna banka dala Zenici 20 miliona eura ali je zauzvrat tražila da se Zenica obaveže da će napraviti preduzeće koje je samoodrživo, odnosno da će poskupiti sve usluge da bi prihodi bili jednaki rashodima.
Hvala trojci sto je podrzavala Fudu pamte glasaci sve svi su oni isti i gori od trenutnih sdaovaca
samo resetujes vodomjer