Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSVETITE DEČKA, P.O.B.I.J.TE KRIMINALCE !!!
Onim sto su ga ubili ce dati 5 godina maksimalno, jer za Boga miloga nisu htjeli ubiti njega, a pucali su u sred grada. Ovom prilikom jebem mater policiji sto nisu govan pobili, a tuzilastvu jer ce im dati minornu kaznu i jebem mater vladi jer nece da donesu rigoroznije zakone. Samo donose rigoroznije zakone za saobracaj, jos malo ce biti gore preci semafor na crvenom, nego ubiti covjeka. MRŠ.
Ni kriv, ni duzan. Steta mladog decka.
GSJE JE POKRET DOSTA SADA. KADA JE SDP NA VLASTI ONDA NEMA PROTESTA. DOLE SRBO-KOMUNJARE!!! DO KONACNE POBJEDE - PROTIV FASIZMA I KOMUNIZMA.
YAKUZA...............MEDO MALOUMNI VALJDA CES I TI OVAKO ZAVRŠITI
Ko mu ebe kevu trebao je pijehe kuci a ne cekati bus.
katastrofa.ode djete u zemlju.stvarno zalost.bol u dusi.sta da kazem.treba pobiti te zenicke lopove.nista drugo.stvarno mi je zao momka.tesko njegovim najblizima.zao mi je ljudi.uhvatite te ubice i zapalite ih.
je li Dzenazi rahmetli Amera prisustvovao i kakav komunalni odnosno kantonalni polito sljam? Ovim putem izrazavam moju duboku i nadasve emotivnu sucut roditeljima rahmetli Amera. Uvjeren sam da nema covjeka koji ovih dana cita textove o pogibiji momka a da mu srce nije zadrhtalo. Neka je na cast i sramotu zalizanim i napucanim komunalnim POLITIMA a PULICIJI u drustvu sa tzv PRAVOSUDJEM i tzv ORGANIMA GONJENJA kapa dole za ne savjesnost, ne strucnost, ne profesionalnost, nemar i nadasve ne korektan odnos prema pozivu i poslu koji oni toboz obnasaju. Lahko je prodavace knjiga potjerati sa zidova pored setallista ali ne i naoruzanu BANDU, UBICE, NARKO DILERE, NE OBUZDANE SINOVE. Zenicani pokazite solidarnost, hrabrost i kurazu odite ispred UREDA za pravo, red i sigurnost. trazite sigurnost za sebe, svoju djecu i postene sugradjane jer mozda sutra ili nesto kasnije bude kasno za nevinog i neduznog! Banda je tu negdje, PULICIJA zna gdje i kako se zovu ali neznamo mi!!!
da je momak iz sarajva bilo bi vise komentara
brate neka ti je vjecni rahmet ...
Pokoj mu dusi i laka mu crna zemlja.Kako li je njegovim najblizim?,, to samo oni znaju.Meni je tesko i suosjecam .Zasto uvjek mladi nevini ljudi stradaju zbog kretena`? Ima li neko da stane na put ovaj bagri?
Amere vjecan rahmet tvojoj dusi , porodici ovim putem zelim da izrazim saucesce...Mnogo strpljenja u vasoj tuzi...Majka sam i uvijek kazem i molim Boga da me postedi tog bola gubitka djeteta...Ja se iskreno nadam da ce pocinitelji ovog zlocina dobiti dozivotnu iako sam protiv smrtne kazne u pojedinim slucajevima bi je trebalo uvesti....Gradjani ne samo Zenice vec i sotalih gradova u Bih kojima vec odavno hara mafija i banda treba da se drze zajedno , da se dignemo na noge protiv ovog zla , nekad davno smo imali zakon i zatvor koji je sluzio zatvoru...Opet se trebamo boriti za ta prava ...Jedab zivot nevino izgubljen je previse...Dokle je doslo da se ni djeca u parku ne mogu igrati....
Momku vjecni rahmet, a porodici sabur. A te kriminalce baciti africkim hijenama pa neka ih do kosti pojedu. Banda banditska...zar covjek vise ne moze normalno ni hodati ulicom. Pa đe je Titina milicija da ih izmasira pendrecima....
Dusa me zaboli kad sam vidjela covjeka koji brise suze ispod naocala... Ne daj Boze nikome ovakvu nepravdu dozivjeti i ovakvo iskusenje od Boga! A to sto se neko obracunavao zbog kojeg grama, dace Bog pa ce mu u nosu stat!!!
Gdje je pokret DOSTA,sta se desilo sa njima, SDP ih postavio u drzavne firme
Ovi degenerici iz redakcije su mogli zabraniti komentarisanje na ovaj clOnak
DA JE DRZAVE PA DA IH UHAPSI ALI DA IH KAMENUJEMO SVI NE DA SE SUDI POLICIJA KORUMPIRANA FUJJJ