Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi bilo da SVI GRADOVI ORGANIZUJU OVAKVE proteste, sve dok se tužilaštva i policija ne očiste od ubica. SRAMNO JE ŠTO NI JEDNA POLITIČAR NIJE PROŠETAO UZ GRAĐANE, a idu mu izbori. Hajd što nije naš, al gdje su EVROSPKI koji nam izvlače redovno uši radi pasa i mačaka, a DJECU NAM NEKO MOŽE UBIJAT DO MILE VOLJE !
Bravo Zenicani
Bravo Zenica !!! OTPOR !!!
Svaka čast za Zenicu, to je pravi bosanski grad, a kao Sarajlija moram reći, ne kao ovo današnje vještačko Sarajevo.
Pravda je spora ali dostizna.
Zabranite djeci da izlaze posle ponoci,to je vrijeme za sotone i nece biti ovih slucajeva..Tezak je nocni rad sa travuljama..😎😎😎😎
Лиjeп гecт.Hажалост,дубока етничка и др. подјеле,које су резултат тешке прошлости,направила је то да нашим ентитетима влада БАНДА.То ће бити тако док се мирно не разиђемо.Само тад ћемо без страха и брига моћи да се бавимо рјеш. животних проблема.
Samo setajte. Neko ti ubije dijete, mislis da znas ko, i onda protestvujes.. kod nas to ne pali. Kad drzava je korumpirana uzmes pravdu u svije ruke
bravo Zenico
hebo ga caca ko skida pluseve i minuse!
ko skida šta? Ja bih kakvo žensko skino sad.
@CudnoStvorenje nema kolačića, izgorili kolačići, eto kako
Mali đikani NISU naša djeca.
otac mu je bio u genocidnoj vojsci, borio se zajedno sa.koljacima, silovateljima.i ubicama male djece
David nije vase djete
Pravda ce biti kad se korumpirana vlast ubaci u kontenjere, jedina njihova briga je sto dobivaju pretnje od kockastih glava, odnosno tatinih sinova. Zato narod ne treba njima da prijeti nego po kratkom postupku na javna vjesala.
nema pravde u ovoj korumpiranoj drzavi,samo ako pravdu covjek uzme u svoje ruke onda mogu biti kaznjeni,policija,pravosudje... cisti gnoj
Vidi balija sto se trpaju Kad ste ubacili dzenana u proteste?
@b1ackfie1der nemoj da moram davat cenera da se vratis u vjeru pradjedovsku
@umjetnik , vjeru o kojoj ti pricas slobodno nabij sebi u prkno . Vi i vasa "vjera pradjedovska" su sukno , gusle , opanci i smrad koji se daleko rasprostire. Čuj , " umjetnik" !?! Ah sunce ti žarko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)