Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobijem ban samo zato što sam napisao da nije u redu da se počast odaje samo muslimanima valjda je i kliks u politici sda
najbolji poturice
za šta su tačno ginuli?
Izginuli za tuđi hair, nažalost za likove poput Fuada Kasumovića, još je gore invalidima i demobilisanim borcima, koji nemaju ono osnovno što im za život treba.Kada pogledam večinu tih boraca koji su ostali živi, večinom sve jad i bjeda.To je gospodo istina, a sve drugo je šuplja priča.Likovi poput Fikreta Prevljaka su ratni profiteri i nisu dio boračke populacije.
sve je to lijepo ali odavati počast samo muslimanima nije u redu
sve naopako...
pa zar nisu najbolji sinovi Bakir, Zukić, Dragan, Mile .. sve su to odlikaši, ovi što su ginuli sve je to bila sirotinja ..
@Tsargrad .. a ti kao da živiš u Švedskoj? jel de? sve potaman, nema se šta dodati .. od bonluka ni šibica ne more stat
@Tsargrad .. znači ipak ima problema u Švedskoj?