Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetovi ko Real Madrid
Superr objekat, Zenici je to trebalo
Kad vidim ovu njusku fujdavu odmah moram u halu🥴.
Bar je pogled lijep
Odličan objekat, svaka čast 👏👏👏 Samo ne podržavam to bez alkohola, neko bi popio i nešto malo žestoko da se ugrije...
Poneses sebi jaruga 👌
Zenica se izgradila ko Real Madrid 😀
Extra
Samo da cijene malo vise budu da papani ne dolaze
Ubleha za ove sa laznim moralom jer kao ne toce alkohol. Samo bule i bradice znaci dolaze tu ha ja. Prodavanje laznog morala idemo
Covjek napravio objekat za cijelu porodicu. Zasto bi djeca bila prisiljena da gledaju opijanja ljudi oko sebe. Ako se nekom pije imaju za to otvorene birtije, gdje se moze napiti, meziti, povracati i sl. Ovo je objekat gdje moze doci cijela porodica, popiti caj, kafu, ili rucati. I to je to. Svaka cast za investitora. jedina greska je ovdje dovesti kradonacelnika da otvori objekat.
I meni je to minus - izgleda da je to za bule i vehabije
Odlicno potrosene pare
Reprezentativan? Šalite se?! Meni izgleda kao neka ćevabdžinica...moglo je to puno, puno bolje!