Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zanima me Dodik, Covic, Izetbegovic... Hocu normalne teme i realna rjesenja. Pisite o platama, o penijama, o odlasku starih i mladih, o svemu sto se desava kod nas a vezano je za obicne ljude. Ako i poslije ovih izbora bude isto otici ce nas jos 100.000.
A kad bi vas 100.000 i onih 350.000 otislih zanimali navedeni,ti navedeni bi izgubili izbore a vi sjedili u ekonomsko ...sredjenoj drzavi svoj na svome. Nikad shvatiti da se moramo baviti ljudima koji se bave nasim zivotima i vode nas u propast.
@PJS2 ma daj, stvarno vjerujes u ovo sto si napisao ili ces dobiti povisicu od sefa za zetoniranje ? Ovdje nikad, nikad , nikad, nece biti bolje, penzionerima sve teze ici u penziju, plate miruju godinama, robovlasnici drze firme i treba im radna snaga ali ovaj put i jedini nacin je da im odemo i neka im djeca njihova rade za 600 maraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Debili iz sarajeva ovo ignorisu i pokrecu skup za debila iz washingtona satro mkajn neki
Podržavam pravdu i pravo bez njih će biti koliko još hoće pljačke građana, poreskih obevzbika novih Dženana, Davida Bora i Ramiza. Primjećujem da u naslovu SPOMINJETE GRAĐANE, JER KAO NARODI NISU OŠTEĆENI UBISTVIMA ??? Pa naravno da su a počinilili su ih POLICIJA I NJENI MENTORI JEDINI LEGITIMNI ZASTUPNICI NARODA !
Boze sacuvaj kako vonja ova zenica fuj vazda idem zaobilaznim putem za doboj
ne vonja Zenica, nego ti vonj kuce i doboja ne moze izaci iz nosa.
Mittal ih truje ko pacove, Fudo uništi privredu grada, pucnjava po Zenici normalna pojava...i sve to im ne smeta, a ganjaju pravdu za Davida i Džeana. šupljak.
Hajd eto ti nek znaš kako je u Ze hahahaha. Fudo ti je Tito sine. SDA Botino. Kakve pucnjave. Jesil dobar ti u glavu. Prošlo je vrijeme toga.
Uz svo duzno postovanje prema gubitku sina kojeg su mu ubili ipak treba imati na umu cinjenicu da ovaj covjek u svakom nastupu prema entitetskoj policiji RS i i Dodiku i skupstini entiteta rs sve te organe naziva državom. rs nije država
@OlovnaKisa Sta se onda sekiras smradu jedan! Pu Pu gurbet jedan!
Ako ne dolazite na skup potrazite ziro racun i uplatite za Davora oca Davidovog on to vose obozava.Advokati trljaju ruke,a mozda se promijeni i vlast jer pred izbore bice objavljeno ime sina poznate politicarke.Ipak je to glavni adut koalicije za promjene.Na kraju predlazem skup:Pravda za ekonomiju.Tu nece biti govornika jer je to teska tema.
Sto se mene tice volim ja i cunu i tuki.... tako da ajde bratstvo i jedinstvo!
SDAovci podržavaju Dodikovu policiju.
Kakva pravda za sve gradjane ??? To ovdje ne postoji u komplet drzavi BiH, krenes od kriminalca Hadzibajrica pa sve do vrha drzave i vlade, svi uvezani i stimaju jedni drugima i jedni druge stite a vi obicni gradjani, za vas smo donijeli Zakon koji se mora primjenjivati i primjenjuje se kada ste vi u pitanju
Upravo zato svi treba da smo na ulicama i posaljemo poruku da se nepravda nece tolerisati! Za pravdu i prava se bori.
@PJS2 Nema nama pomoci, barem ja tako mislim, jedan covjek koji ima interes, uticat ce na 10 ljudi koji ce ko telad da mu slijepo vjeruju sve sto govori, a ovaj sve sto govori, govori samo iz razloga jer ima licni interes dok ovih ostalih 10 imaju k.... E to smo mi, ponosni neki Bosnjaci, Srbi i Hrvati...ma mi smo svi glupi i zatucani Balkanci sa kojima svako upravlja kako zeli i hoce, ko lutkice smo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravda za BiH! STOP nacionalizmu, nacionalistima, desničarima fašistima!
Ne dirajte Milorada samo!!!