Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH svi smo mi Žarko
Koliko vidim po komentarima ljudi mu pametuju i dijele savjete, a u gore napisanom teksta on se nikom ne zali niti koga proziva. Sta je covjek uradio sa parama od stana je njegova stvar, sam je izabrao kako ce da zivi i naravno, uzda se u se i u svoje penzije. I sto bi se reklo ,,strpljen&spasen,, a koliko vidim i on se toga drzi...pa srecno mu bilo.
@Rapsodia Sto posto si u pravu,ali procitaj sta je sin rekao.
@WilliamCostigan ...a gdje pise u tekstu sta je sin rekao, ne mogu da nadjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čuj pokušo mu poklonit parfem uh što bi se"osevapio" pokloni mu šator kad si mu prijatelj
A sta je sin uradio?! sin uzeo novac i prestao kontaktirati sa ocem....
@vlado.nine Pa ovo ti je ocit primjer kako se vijest moze tumacit,ovo gore sto @tablica rece je istina,sad drzava treba da se brine? A cifra je cini mi se 90 000KM. Imas tv prilog koji je FTV napravio o njemu.Svaka njemu cast,ne osudjujem ga,sam je izabrao ovaj zivot i ne vidim kakve veze drzava ima sa tim.
Ima Bosna pećina za Ostale ! A naročito kad se uskoro apsolutno zadovolje sve želje Konstitutivnih !
e moj Zarko,jelde dok si imao stan,para,hodao po njemackoj i zaradzivao pa lumpovao,pio,na k....ve trosio i sve spickao nisi mogao ovo ni zamisliti....nekad mi te zao a nekad vala kad se sjetim ko si bio i sta si imao nije mi te zao..... vala ni onaj Bear Grill ti nije ni do koljena......pozavidio bi ti
Ovakvih u SAD ima na desetine hiljada
Normalno kad su veci od nas ko zna koliko.
Covjek prodao stan za otprilike 90 000,dap pare sinu da pokrene biznis i ovaj sin kaze:" Vlast se ipak trebala pobrinuti da mu ponudi neku garsonjeru ili prikladan smještaj, bez obzira što je prodao svoj stan. "
@vlado.nine Vidi,ne osudjujem ga,sam je izabrao ovaj zivot,ali realno on bi trebao biti zadnji kome drzava pomaze,uvijek postoje prioriteti.Ovo gore je sam rekao na TV-u,sad nisam siguran da li je ovaj sin u pitanju ili neki drugi. Jbg kad u jednoj Americi imas na desetine hiljada ovakvih nije cudo sto ima i kod nas.
@vlado.nine Iz Zenice sam pa znam,slazem se da bi trebalo,al jbg realno drzava je nesposobna,pogotovo sto se tice tih socijalnih slucajeva. I dalje tvrdim da bi on trebao biti medju zadnjim kojima drzava pomaze jer ipak sam se doveo do ovoga. 90 000 nije mala cifra.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi bi mi trebali nazad u pecinu