Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 7 godina i Zenicu preuzimaju DIFovci. Provjeren recept iz KS
Eto novih NIPovaca
I Zenica počela školovati političare :)
Dobija a ne dobiva,nekako bolje zvuci i nije seljacki.
Kolutaneri,kolut naprijed-nazad dva...Konjaković
Bolje u Zenici zavrsiti, nego se cijeli zivot stiditi i skrivati da si u Travniku, Vitezu ili Kiseljaku kupio diplomu 🙄
Ko ovo upiše stvarno nema cilja u životu. Završio sam ga, i? Ništa. Jedino ako ces se uzdat u babu i SDA i tražit prvog do Bakira ili Gude ili Dine ili koga vec da te zaposli. Upisi medicinu budi gospodin. Mani se trčanja za loptom i propale karijere.
E toga nam fali 🤣 kod nas treba neke fakultete zakonom zabraniti jer skoluju kadrove koji ne trebaju nikome a i raja glupa početi na fax. Bolje biti dobar mehanicar nego profa fizickog sociologije i sl 🙂 sine izaberi kes umjesto stranackog zetona i uhljeba...
za 5g biro registruje prve sportiste
Hajde valjda ćemo dočekati da ti odgoje nekog sportistu koji će ovoj zemlji donijeti prvu olimpijsku medalju
aBd za par godina da budu ministri i u Ze-Do kantonu 😉