Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Gradi se Bosno gradi, u inat dusmanima koji su te htijeli unistititi.
Sad mogu brže do Njemačke doći
WTF??? Kakav je ovo lik na pocetnim slikama sto glumi nekog tajnog agenta ili sta vec? :D :D :D
A druga fontana kod stanice? Malo kamera i aparat da zaviri 100 m lijevo ili desno od magistrale? Šta je fotografi stidite se naše bjede? Nema veze sada smo ko u americi na TV-u i novinama slike raskoši, a stvarnost za obične ljude užasna. Svaka vam čast stigosmo zapad.
super - pa u BiH je vijest da u 2015 godini 2 ili 3 grad po vaznosti je konacno dobio saobracnicu. Mogu misliti sta ce biti kad u 2405 konacno izgrade brzu liniju za vlakove - tada ce u Europi narod imati tele-transport
Novi modni trendovi u BiH
I sta je ovo nidje saobracajnice ni na mapi samo neki seijci
Bravo Zenico, dva pogodka hem je lijepo hem zlikovci crkose
Pale se ovi radikalni ka pozar u Australiji. Sto vise BiH napreduje (iako s bejbi-koracima), to mi draze citati nebulozne komentare radikalnih.
A nigdje slika saobracajnice hahaha, majko mila............
ovaj saudijski ambasador u bakirovoj bejha osječa se baš kao kod kuće!
Fantasticno izgleda ova nova saobracajnica :) :) :)
Zmaj od Sipova zove bakira i baju da ga spase iz parova.. bacaju ga naki levati u bazen umotanog u tepih..
Povlačim svoj prethodni komentar, novim komentarom "Hebem ti glup narod nismo ništa bolje ni zaslužili od ovoga što se dešava."
eee, to je taj mentalni sklop, vulgarnizam je jedina tvoja 'vrlina' 😛 izađi malo vani, prošetaj tom ggm pa ćeš vidjeti kako je život kao i zenica lijep/lijepa 😛😛
@paun1 Živio ti meni i tebi slični u takvom rahatluku i ljepoti, najbolje je biti glup onda se nemaš razloga sekirati. Prošetao bih ja ggm-om ali nažalost kako nemam posao, nemam ni dovoljno energije da obidjem taj velelijepno zdanje, a bogami nisam baš nešto ni obrazovan pa neću biti u stanju da prepoznam tu ljepotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da nije ovog Abdulaha ne bi ni otvorili.. -.-
Bravo Robijaši... na otvaranje GGM su trabali doći svi nezaposleni, svi radnici na čekanji, svi obespravljeni iz ovog grada, a ne da se ovako zamazuju oči, kao sve nam je med i mlijeko, samo nam je fontana falila. I još se idu na račun građana prežderavati u Hotel Zenica. Sramota.... Želim im svima dug život i tešku bolest.
Pravi Hilafet :D