Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja nana i dedo su odlucili da prestanu ložiti ugalj i da pređu na geotermalno grijanje i silarne kolektore, i da kupe Hibryd Toyotu... Samo im fali 100.000 za tu investiciju, ili banka koja ce im odobriti kredit na 500 godina jer im je penzija 410 i 328KM ;)
prodajem gas maske...s likovima politicara...za koje glasate...
Dali vi novinari smijete pisati o uzrocnicima zagadjena, znamo mi svi da je zrak zagadjen, ali vi ste ti koji bi morali da pisete ko i zbog cega zagadjuje. Vidim da vam je sloboda novinarstva niska zato sto nemate hrabrosti da imenom i prezimenom navedete firme koje to zagadjuju. Zmija se tuce u glavu a ne u rep.