Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Nije 40 nego 20 miliona i ne počinje vrijeme od Nikšića. Bičakčića je visoki predstavnik smijenio zbog korištenja 60 miliona namjenjenih za nezaposlene na druge svrhe. Agencija za vodno područje sliva Save svake godine od vodnih naknada spička 15 miliona maraka a da ništa konkretno ne uradi osim da se namire podobni.
a ko će ovog nesposobnjakovića da smijeni
Treba ljude smjestiti u trening-centar, svejedno ne sluzi nikome...
bio rat ili poplave narod bjezi prema zenici
...sad opet iste izbjeglice postale drugi put izbjeglice u 20 godina... treba svijet dati ovim ljudima azile, jer nema druge, to bi bio najbolji potez jer nema za te ljude ikakve buducnosti u ovoj zemlji...to je prokleta zemlja za njih!
hahaha pa ja bi bio prvi koji bi se ubacio medju ove izbjeglice i trazio azil negdje u evropi,,,a tako bi isto uradilo jos 500000 bosanaca i hercegovaca!!!!!!