Svetozar Pudarić na otvaranju
4
Zenica dobila semafor za slijepa i slabovidna lica
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bruka od zemlje!!! sad otvaraju svecano i semafore??!!!! HAHAHA... UBICU SE!!!! pa ne samo da otvaraju 5 km autoputa, pa onda nadvoznjak po nadvoznjak, nego sad i semafore!!!!! BRUKA OD ZEMLJE!!!
sto je bilo gdje u svijetu normalno\"tipa semafora sa zvucnim signalom\" kod nas je to senzacija sa sve vrpcom...na koji sve nacin se ne kupe poeni...strasno!
Svecano je presijecanjem vrpce prdnuo gosp. Zlaja!
Džaba SDP, izvarali ste narod, ni jedno obećanje predizborno niste ispunili. Čak šta više za vašeg mandata je poskupila struja, GRAS haman da ne radi, korupcija se i uvećala, nepotizam na djelu, zapošljavanje državnih službenika povećano. Borbu protiv kriminala sad vode drugi, vi ništa niste inicirali po vama je sve ok u školstvu, zdravstvu... I da, vaš predsjednik je rekao nešto u fazonu ko još vjeruje onome šta se govori sa predizborne bine, a ja levat vjerovao, svađao se i brukao pred ljudima. Sad vas više i ne slušam, gadite mi se !
Koliko su SDP-ovci zaostali vidi se iz priloženog : otvaraju semafor koji radi već godinama( a sad i to za slijepe je napravio SDA).Dok SDA gradi kružne tokove oni se zalijepili za semafor, valjda zbog crvene boje koja znači stoj u mjestu a zelena kreni napred.
semafor je u funkciji od ranije, ne kontam cemu onda svecano otvaranje, ili je to bilo samo radi potrebe slikanja i naslovnih strana.... zalosno !
Ko da je nuklearni reaktor, a ne semafor...
dobra plavuša,kako se zove ima li je fb.čuj otvaranje semafora,vic
Jaooo, koja bruka! Pa zar smo na to spali da se svecano otvaraju semafori?! Nesto sto je normalno u svijetu kod nas postaje cirkus! A svi slabovidni neka se krecu samo po Crkvicama jer na kruznom toku ulicu ne mogu preci ni osobe bez problema sa vidom. A da ne spominjem otvorene šahtove! Na ulici se osjecam kao da igram Super Mario. Fuj!
Nekad fabrike sada semafore. Naprijed SDP hajmo jos kpoji semafor. Likovi i trebaju nam takvi. Ovi što se slikaju koštaju taj dan ko čitava raskrsnica...
ŠTA SE OVI SDP-OVCI SLIKAJU KADA HUSEIN SMAJILAGIC OVO GRADI .
totalno nebitno.. ovo je najbolja zajbncija koju sam procitao.. na sta smo mi spali haha
??!! ne kontam kako sad otvaranje, pa ovaj semafor sa zvucnom signalizacijom radi vec mjesecima
Samo vi komunjarice se i dalje nadajte ali dzaba,sinoc na blatusi stadionu u brckom prolazim ,tu ste prije 4 godine imali 5 hiljada na skupu,sinoc jedva hiljadu,hvala Bogu bar vas je narod ovdje procitao
I sta sada, Zenica dobila JEDAN semafor za slijepa i slabovidna lica... Znaci samo na tom semaforu ce slijepa i slabovidna lica moci prelaziti cestu lijevo desno i tako u nedogled! Pa .p.i.c.k.a. vam .m.a.t.e.r.i.n.a. koga vi vise pravite budalama i jos povrh svega svecano otvorenje. FUJ
1. Semafor (sa zvučnim signalima) radi već mjesecima, 2. Stanari okolnih zgrada se žale što po noći ne mogu da spavaju od zvuka, logično je da slabovidne osobe, ne idu preko ceste u 3 ujutro, 3. Smiješno, patetično i u istom trenu žalosno, na semaforima koji su tu godinama, postaviti zvučne signale i sada 20 dana do izbora vrca. 4. GADE MI SE POLITIČARI - SVI
Gledaj ovog prodanog srbč.eta izdajice srbskog naroda sto se sepuri ao da otvara industrijsku zonu Lagumdzija u mojoj opstini medju 31 kandidata 8 nebosnjaka stavio a ni jedan srbski ni hrvatski glas nikada nije dobio(osim porodica kandidata) ,sad bosnjaci poletimo da glasamo za njih jer oni su gradjanska stranka,imaju svih nacionalnosti ,a samo pitam se kad ce i jedna srbska stranka iz RS-a jednog,samo jednog bosnjaka andidovati.Jesmo ovce,ne mozemo biti vece!!