Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema egocentričnije stranke od SDA... Samo pratite kad se priča o odbrani - MI ODBRANILI... Niko drugi... Dzaba si gino ako nisi bio SDA, jer oni su odbrana bili... Pa to nema ni u Kongu da stranka poistovjeti sebe sa državom i državnom vojskom... MRS!!!
Ovo je eklatantan primjer da je SDA voljna sve žrtvovati da bi bilo "po njihovom"... Nije bitna Zenica (isto je i u Sa, Tz, Mo, itd...) Nije bitna Maja koja svaki dan da po jedan i intervju za neki svjetski ili evropski medij... Brko i sjeda pi*ka iz Nemile vide svoj život kao Božje davanje... Fuj!
Najgore vijece u drzavi, SDA klub koji sve bojkotuje cine seljacine iz Bistrice, Serica, Nemile, Jastrebca,Kolica...SDA je vise stete Zenici nanijela nego rat.
@BilinoPolje a odakle ce cinit. iz avantija da budu vjecnici jel? Narod sa sela i drzi zenicu, kad busevi 20 do 4 odu na sela pusta zenica. da vam je dzema, serickog krompira, i svega i to dzaba najprijed. Neka i treba da bude sa sela raja u vijecu, taman i coban neki, bolje ce radit za svoj narod nego neki mudonja iz zenice koji vazdan palamudi po carpe diemu i avantiju itd.
@BilinoPolje Na kraju krajeva, imaju izbori pa glasajte za te iz avantija vi koji imate nesto protiv naroda sa sela. ti si seljacina a ne seljak (covjek koji zivi na selu i bori se za svoju porodicu)
Hahaha SDA-ovci bojkotovali sjednicu. Nepismeni brdjani valjda kontaju da je neko njihov trebo dobit nagradu
@onzele brzdan ti je otac kad te takvog odgojio, a i ti naravno.
Realno, kad vidim ko sve sjedi u gradskom vijeću, nije ni čudo što se ovo dogodilo. Sve sami egoisti koji su do jučer bili anonimusi mrtvi. Kakva god da nam je politika, za nju moraš biti bar malo obrazovan, a ne priučen u Kiseljaku, Travniku itd..