Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako god,ja zilim da vam cestitam bozic. inace ja sam za sve sto narod veseli.
hvala svima vama koji ste nam čestitali Božić. Žao mi je što neki ne razumiju ili ne znaju ko su protestanti. takođe, ako urednici ovo čitaju, napravili su jedan mali propust. U Odbor za međureligijsku saradnju nisu stavili katolike, a oni nisu bili prisutni kod nas jer su u isto vrijeme imali svoju misu. Pozdrav svima i svako dobro!
tako je brate objasni zenickim neznalicama o cemu je tu rijec
za seljacine koji ne znaju koja je to vjera , ima google! a ta ista vecinska vjera je sjeverna njemacka i cijela Skandinavija !
zenica sm r d lji va mora vazda biti alternativna
joj u ovoj Zenici sve neki stajleri, protestanti, pokret dosta i ostali narkomani
Kakva je ovo sekta, nikad cuo? ps: Sretan bozic..
SRETAN BOZIC I VAMA OD SRCA