Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se ali se mora i cistiti...cujem da ce rokeri imati festu ,pa vidjecemo kako ce ostaviti iza sebe.
samo me zanima kome cistiti, bosanskim krkanima koji ce to opet expresno zaprljati
jadan ovoj bistricak propada niko se ne brine a nekad je bilo jedno od ljepsih izletista u JUGI svaka cast ovoj djeci!!!!!! Da je neki vjerski objekat tu to bi bilo uredjeno a ovako nek propada sta ce narodu izletiste bolje da idu davati pare nasim kontraverznim vjerskim vodjama!!!!!!!!!! SRAM BILO ZENICE, ZE-DO KANTONA I CIJELE BIH STO NAM PROPADAJU SVA IZLETISTA DJECIJA IGRALISTA!!!!!!!!
Sramna slika koja šalje još sramniju poruku: mladi čiste, nemaju mozga da na pametniji način obiljže dan koji je posvećen njima?! Aferim, mladi!
Svaka cast \'ativistima\'