Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to komšijska ravnodušnost, većina ih uživa u promatranju svakodnevne drame i nasilja, sadistički .. utišaju radio, tv, naćule uši i ne dišu, da čuju svaku riječ, psovku, šamar ..
Više nije u modi nek komšiji crkne krava sad se fura nek crkne komšija
Reko sam da neću komentarisat više no nisam mogo odolit kriv sam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo stoka primitivna se izivljava na zenama, djeci i slabijim od sebe...a drzava nedojebana i nesposobna da ista uradi fuj
Sluzba socijalne zastite opcine Novo Sarajevo i uposleni ove institucije PODRZAVAJU I PRIKRIVAJU FIZICKO NASILJE zena nad muskarcima cak i kada se desava pred njihovim ocima u sluzbenim prostorijama!!!!
Jedna zena prica svojim komsincama o tome, kako je njenog cojka satrao kamion SFOR-a pa je dobila dobru nadoknadu, a jedna od komsinki rece, da hoce bog dati da i onog mog satare.
Ima i nasilnih zena da se ne lazemo.
najstrožije osudjujem nasilje prema ženama i svakoga treba adekvatno kazniti ako vrši isto i ono je 90% ali šta će mo sa nasiljem nad muškarcima znam bar 3 slučaja u svojoj neposrednoj blizini gdje su muškarci bili žrtve a perfektni su ocevi i muževi bili cije žene maniipulišu sa djecom a najveci krivci C.Z.S.R. takvim ženama daju suport i onda prave strašne traume za djecu prije svega koju bi trebali štititi.šta se desilo sa onom nasilnicom iz velike kladuše?
Ovi lokalni iz okoline Gracanice ce se sjetiti slucaja iz Pribave od prije par godina gdje se fina cura udala za jednog (haman mu treca zena) i tek kad se ubila komsiluk je poceo pricati da su je tukli i psihicki zlostavljali ne samo muz nego i svekar i svekrva. Komsiluka i srece!
Žene moje drage šta gledate vi prije nego se udate ..dje su vam oči..
koliko napisano na ovu temu :D hahaha I djeca u zabavistu znaju da mame tuku tate danasnje mame :))
malo. malo, maaaaaaalo je pravih žrtava nasilja , pretežno ženturače zlouotrebljavju Zakon
RIP za sve njeznike
"Pala niz stepenice..."
dok su mlade hoce frajere pa se poslije kaju...ko ih j.e..be
najzalosnije je da si za veliku vecinu u pravu
mislim za veliku vecinu slucajeva nasilja. hajde da istavimo mjesta za izuzetke
ne razumijem o kakvom se nasilju radi? ako zenu muz namlati, nema tu puno price. zena odmah treba kod advokata i predati zahtjev za razvod. ako pristaje ostati sa nasilnim muzem onda je sama kriva i nije sva svoja. isto govorim o psiholoskom nasilju.
a sta ce ti komsija pomoci... da se petlja sa siledzijama... treba gledati prije s kim se vezes i cim vidis znakove nasilnickog ponasanja idi... nemoj cekati jer nece biti bolje... tu zene najcesce prave greske... idi na vrijeme...i ne trci da pravis djecu dok ga dobro ne upoznas
Ako se kao komsija umijesas, bice da guras nos u tudje stvari! Ako sutis, gori si od nasilnika... jedini problem u ovom slucaju su roditelji! Odgajajte kcerku na nacin da cijeni sama sebe i ne trpi nikakav oblik nasilja! Jer niko ti ne moze pomoci ako ne pomognes sama sebi...
@thea prokleti primitivizam koji je ubio toliko zena! Samo da ne bi selo pricalo... ah taj brdoviti Balkan