Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna a i ostale balkanske zemlje su pune krkana. Na neki način je krkanluk uvijek bio popularan na našim prostorima.
CILJ MEĐUNARODNE MAFIJE JE STSLNO DIŽU I PODGRIJAVAJU TENZIJE NA OVIM NAŠIM PROSTORIMA.ŠTO NAMA VIŠE PROBLEMA, NJIMA NIGDJE BOLJE NEMA, PAS IM MATER FAŠISTIČKU, PLJAČKAROŠKU .!!!!!!
Dok dođu do 27-me počnu auta da pale .
Mislim da OSCE obmanjuje javnost , a ako je to dijelom i istina pa to je jer su ,,naše,,žene zdrave,pametne,lijepe i jako poželjne, a nisu grobovi u žitu.
treba ih jebat
Ma lažu sve nekidu u picky materinu vise su zasticene od međeda
TO JE NEKO NOVI CILJANO UBACIVANJE MEĐUNARODNE MAFIJE.KO ZNA ŠTO TO RADE , ALI SIGURNO TO RADE S RAZLOGOM. NARODE , SVO ZLO KOJE NAM SE DEŠAVA JE PO SCENARIJU MEĐUNARODNE MAFIJE I DOMAĆIH IZDAJNIKA !!!!!!!!!
Da znaju kako miskarci pate i koju torturu prozivljavaju od zena nikad ovo ne bi napisali. Muskarac je sad skroz ugrozena vrsta. Kako su se zene, pederi i zivitinje izborile za svoja prava muskarac je totalno donji, zivi inpati se ko hajvance i nikom ne valja
Mogu li se negdje vidjeti pitanja koja su postavljana?
hahahahahahahhahaa
Mislim da muskarac moze dici ruku na zenu samo ako je ili lud, znaci psihopat i drugi slucaj je ako ima ljubavnicu.
@gradimir ja pricam ono sto sam vidjela i cula. Ni manje ni vise.
Dobro, 2000+ godištima se izlaz do 10-11, nemogućnost noćenja kod drugarice i tako te karafeke ubrajaju u nasilje, tako da...meeh
a muskarci kad stupe u brak.
Sere OSCE kvake.