Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix postao gori od avaza, mrtve vam jebem a pogotovo adminu seku ti natakarim......
Samo jedan je put da Žene Srebrenice mogu ostvariti i prava i pravdu, je taj da tuže državu BiH, a zašto? Zato što osporavaju žločin i štite zločince, a što je najgore ismijavaju kroz zakonske odredbe koje nevaže prije svega na onim mjestima BiH na kojima su vršeni zločini nego državne vlasti BiH pod izgovorom da nemaju suglasnost niže rangiranog ili ponekada zastoja u svom sistemu prešute o onom gdje je bit opstojnosti države a to je legimitet na svojim tlom i zrakom što jasno ukazuje na dirveziju zaposlenih u strukturama državne vlasti tako i RS-a i FBiH. Te žene koje su sve izgubile i dalje gube samo zato što su još ZLOČINCI U DRŽAVNOM APARATU.
Da poručim smrdljivim vlašinama da još na Kazanima ima mjesta i šteta što ovakvi kao radovanmladic,zlatište,sasapushkin nisu napunili iste.Četnici odnosno genocidaši mijenjaju smrdljivu dlaku ali genocidnu ćud nikada.
atti Sram te bilo mene kao najvećeg zločinca nisi dodao na spisak i sad sam ljut na tebe!!!! Šta je to zlatište i saša puškin bolji od mene !!!!
@tamo daleko Operi nekada guzicu smradu jedan a neka ti žena smrdulja opere nekada.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
EEEEEE moje zene drage koliko je ispod ovi uniformi koji su bili saucesnici srebrenice,,,,
KGB inspetore,,,,ima u HAGU svaki video svako slovo svako djelo,,,od pojedinca ,,vjeruj,,,,
Samo eto zalosno je sto narod vjeruje hagu,,da je HAG ,,otvoren u korist neduzni ljudi,,,zalosno za covjecuju glupost,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadne majke pokojnih sinova, nikada neće saznati istinu. Pa nema veze dali se radi o srbima ili bosancima. Ali život ide dalje.
srbi nisu genocidan narod, nego merhametli narod i republika srpska nije genocidna tvorevina nego najveće dostignuće demokratskih, društvenih i civilizacijskih vrijednosti.
@radovanmladic ne ebemo se, već gledamo kako kapate preko granice ;)
To vlašgino smrdljiva! Tebi i tvojoj djeci dugu i tešku bolest želim!