Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast i da vam ovaj praznik uljepsa dan.....Sretan 8. Mart i sve najljepse
Svaka vam cast
"Stanovnici Breze žive i umiru kao rudari. Ovo zanimanje se prenosi s koljena na koljeno, s generacije na generaciju. Svaka porodica ima najmanje jednog rudara, a to zanimanje je prilično popularno u ovom, kako kažu stanovnici, rudarskom gradu." kakav idiotluk i bezobrazluk od uvoda. cuj, popularno zanimanje. pa, debili jedni, da je napravljena tvornica dijelova za mercedese tu bi svi radili i ne bi poturali svoje kicme za nikakve pare iz generacije u generaciju.
isitnski heroji ljudske populacije......................ZENE!!!!!
Ah rijecnika:)) zasto bi bile bosanske " heroine" zbog toga sto su se obrazovale za rudarskog tehnicara??? jeftino novinarstvo AA. :(
Ovo su zene a ne ko one sa 3 kile pudera,ne znaju nista osim pucit usne,ove zene rade posten posao u rudniku,dok ove danasnje dame daju samo da se istrazuje njihova ruda.
ja a opet bi odmah skocio na onu sa stiklom,minicem i ostalim pratecim sadrzajem ;-)
kako zena moze biti rudar... zna se dobro koji su poslovi za musakrce koji za zene sto ne mogu ove moderne eropejce...
Moze sto da ne...ne ucis u školi, iz svakog predmeta po jedna jedinica praviš se glavna treba u razredu i kasnije kad se upisujes u srednju samo ti ostane rudarstvo i šumarstvo pa izvoli ;-)
Pa sto nije kopac , vako ko neki tehnicar. Kad bude kopaca onda skidam kapu tj. sljem
" raditi u rudniku je tradicija, posao se prenosi s generacije na generaciju... Djed, otac, sin" Pa naravno, bolje i ne mogu dobiti kad je sad Suad Ćosić u administraciju rudnika pozapošljavao razno-razne ublehe, stranačke poltrone, propale kandidate SDP-a na proteklim lokalnim izborima, pravnike isl( ima 21 pravnika!?) kojima nikad niko od šire rodbine nije ni ušao u krug rudnika! A djeca rudara koji su tu penziju zaradili, od rada svoju djecu školovali, slali na fakultet da im olakšaju život jer su znali da je hljeb zarađen u jami, hljeb sa sedam kora, e toj djeci Suad Ćosić( i njegova žena koja kroji kadrovsku politiku u Rudniku) su pljunli u lice i rekli, vi ili jama ili ništa, bez obzira na diplome i činjenicu što su rudnik svojim radom podizale njihove dede, očevi, amiđe, braća... E tugo moja!
Zene,sestre,drugarice,kolegice,jaranice,ahbabice,domacice,sekretarice,kuharice,znam da su vam muzevi kukavice,al' nemojte jih fatat na udice,eto,dobile ste svoja prava,vasa je kuca,asa plata,vasa hava,vasa sijela,posijela,kahva i baklava. Ako su oni hrabrosti kukave,budite vi makar malo milostive i lukave,smilujte im se tako vam Bog,pa im dajte njesto od toga,pa i vo’jek je ljudka glava,treba i on da imade njaka prava! Ma bone,sestre,kolegice,komsinice,nemojte biti tol0ke skrtice,odvojite od te silne vlasti,stagod i za ljude,tako vam casti,i ako ne doje do Kijameta i propasti,neko ce na kraju da vas casti!
Da me neko ne shvati pogresno,ovo je sala,a preuzeo sam sa youtuba evo jedan primjerak http://www.youtube.com/watch?v=00XwoWzzd1Y
Bude li sexa u trecoj smjeni?
odes i vidis
Kultura ti na nivou svaka cast ko te tako nauci tom odgoju i kulturi nek ga je sram i stid pu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
lijepa gesta :)