Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!!!
drage zene, mislim da ste zasluzile vise od ovog malog clanka.svako dobroFF
sva čast komoratima zenama,a sto se tiće skole,sve zene rudari imaju više i visoke školske spreme i položene stučne ispite tako da nema mjesta Vasim komentarima da su neskolovane zene rudar.još jednom rudarsko SRETNO i sretan Vam DAN RUDARA.
Svaka cast ovim zenama , pojedini komentari samo pokazuju koliko se u ovoj zemlji postuje zena.Nazivati ove zene kur..vama je dno dna.
Žao mi je @Bošnjak, al\' nije ti lahko,JER, ****** BOŽIJI dar je biti SRBIN*****
EEEEEE PUSTITE RUDNIKE, nema tu hljeba, IDITE KRAST KO SVI OSTALI
Ona radi u rudniku i život joj nije lak Zato ne voli i ne voli muziku Ona voli ritam jak.
@DEX \"MIRHNO\"??? Idiote, nigdje ne piše \"mirhno\", nego LAHKO, KAHVA, MEHKO... To što vi Vlasi imate problema sa izgovaranjem slova \"H\" je vaš, vlaški problem. @Kulijana Prvi rječnik bosasnkog jezika, Muhamed Hevaija Uskufija 1631. godine Prvi rječnik \"srpskog\" jezika, Vuk Stefanović Karadžić 1818. godine \"Mi se ponosimo time, da je upravo naš jezik, a iz naše otadžbine uzet za osnovu književnog jezika naših komšija Srba i Hrvata. Glasoviti jezikoslovci Vuk Karadžić, Dančić, pa Ljudevit Gaj prenijeli su naš lijepi jezik u književnost obaju rečenih naroda, te ga prozvaše kako su oni hotjeli jedni srpskim a drugi hrvatskim, a o nama nigdje ni spomena.\" Fra Antun Knežević (1834-1889) http://luteriorlovic.blogger.ba/arhiva/2011/10/30/2935579
Bosanski jezik ne postoji! To je inacica sr.ps.ko.hr.v.at.sk.og.a
Y.E.B.E.M vam lahko majke u pič.ić
Moronu nepismeni kompleksi su bolest a ti i takvi kao ti ste toliko iskompleksirani što nemate svoj (drugačiji ) jezik da pravite parodiju sa vašim izrazima te kažete LAHKO,MIRHNO,KAHVA pa vam se smije svak normalan I zapamti morončiću nepismeni kompleks uništava i izjeda onoga ko je iskompleksiran
@Kulijana Ja tebi lahko karam mamu :) Na bosanskom jeziku je ispravno reći lahko.
Idiote šovinstički, \"lahko\" je ispravno, \"kahva\" j ispravno, \"mehko\" je ispravno. Po tvom idiotskom mozgu ako se kaže vrijeme, kako ćeš reći \"VREMENSKE neprilike\" i sl.?? Je li \"VRIJEMENSKE neprilike\"??
Udaraju se one pravo, svaki dan orgijanje.Prava pornjava!!Lahke žene...
NARAVNO DA SE NE BOJITE KAD STE NAJPRIMITIVNIJI OBLIK LJUDSKIH BIĆA NA PLANETI I NE PRIMJEĆUJET DA STE ROBOVI, NEGO VAM S EČINI DA STE VAĆNAN DIO ZAJEDNICE..... hahhahaa KAKVE NESRETNICE....J.E.B.O VAS BAKIR IZMETBRGOVIĆ...ŠTO SE NE ZAPITATE ŠTO ON NIJE SA VAMA U JAMI....?
WTH LAHKO??????????? Ka.r.a.m m.a.m.u svim novinarima anadolije