Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajtee pustite omladinu , nek to zalomi kako treba , brzo sTe zaboravili srednjoskolske muke i proslavu mature , cisto odijelo, haljinica pa kako god , frizurica , glava gore , ODIJELO NE CINI COVJEKA ! Osjecaj je najbitniji , tj, osjecaj da su uspjeli zavrsiti jednu stepenicu vise u zivotu ! ZENE KAPA DO PODA , PRVO ZA VASU HUMANOST PA TEK ONDA ZA OVAKVO POZITIVNU PRICU U SVEMU OVOME GDJE SE SAMO GRABI U MAKSIMUM !!
Trend koji je rastuci i super je ideja
Iz godine u godinu sve je veca podrska.Svaka cast
Za ovo svaka cast
Mislim da bismo trebali raditi na promjeni stava da je u redu za maturu potrositi dvije prosjecne plate.
Humanitarke bez maskirne uniforme , svašta he he
Dno dna!!!!!
svaka čast za ideju i realizaciju 👌 šteta što ovakve i slične vijesti ne dobijaju više medijskog prostora, vjerujem da bi imali i veću podršku. Poslje ovoga nadam se da hoćete
Ako je ovo stvarno istina onda svaka cast. Jer vjerujem da nekom obezbjediti ekskurziju ili maturu u adolescentnim godinama mnogo znaci. Ipak kad ostrastes zelis se prisjediti svoje mladosti i nabaciti kez kakav takav.