Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanke po mom misljenju trebaju biti u samom vrhu. Iracanke i arapkinje generalno su jedne od naljepsih zena, ali neprivlacne su im zbog toga sto ne nose minice i ostale stvari :)
ma džaba brate sve to stoji, ali kad ja njoj ne mogu čitati s čehre kao što mogu našoj.... samo bosanke i hercegovke, ništa dalje!
Gentleman, sve si upravu.... nase se sredjuju nema govora... al zato kad otvori usta isto kakav pijacar, a da nepricam o ostalim NE-kvalitetama. Cast izuzetcima! Djevojke koje se sredjuju nemora znaciti da su lijepe, sminka cini cuda.... Srbijanke su po meni jedne od ljepsih djevojaka (DW je isto pisao o Srbijankama), naravno i tu ima izuzetaka. Sto se tice Arapkinja...ima ih kao andjeli... treba samo do Dubai-ja otici...svega se moze vidjeti :D Veliki pozdrav!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znam šta će pojedinci na ovo reći.......ali, za mene ne postoji neprivlačna žena ! Svaka ima......nešto !
novinari klix.ba opet seru govna po internetu :D
Imal nešto što ne znamo :D ?
preko 270 komentara!! cime se vi bavite, bokte mazo! ajde sto ovi debili sa kliksa to prenose kao da je neka vijest, ali vi koji ovakvu propoziciju uopce prihvatate i uzimate za ozbiljnu temu razgovora ste jos gori. to famozno "istrazivanje" vam je doneseno "By the same guys who brought you Easiness of Girls By Country and Best Ass by Country." citiram direktno s izvora. toliko o relevantnosti i izvora i cijele price.
Sto tebe briga oko toga? Sto uopste razmisljas oko toga? Ako smijem primjetiti, da si zaposlen tj. da na adekvatan nacin trosis najvazniji resurs (vrijeme) sigurno ne bi razmisljao i postavljao takva pitanja.
Sto tebe briga oko toga? Sto uopste razmisljas oko toga? Ako smijem primjetiti, da si zaposlen tj. da na adekvatan nacin trosis najvazniji resurs (vrijeme) sigurno ne bi razmisljao i postavljao takva pitanja.
Srpkinje i Hrvatice iz Republike Srpske i Herceg bosne trebaju tuziti bosanske portale zbog neovlastenog preuzimanja njihovih slika i jos im stave da su nesto sto nikad ni u snu nece biti da su po nacionalnosti 'bosanke' ...
Tuzi ih ti umjesto njih.
Jedno je karakter , a drugo izgled ...ima dosta ljepih muskaraca i zena ...medutim s obzirom da je 80% grada naseljeno seljacima...mnogo te ljepote je samo s vana ...vecina normalne raje ne izlazi po kubovima upravo zbog "VISOKE" konentracije seljakluka.
Banjalucanke su vrh, nema dalje!!!
Zene iz ex Yu su ljepotice uvijek bile pa tako i sad!!! Fakat sam solidno proputovao (ne pricam napamet kao 90% drkadzija ovdje koje od svoje mahale i Tucepa nisu dalje maknuli) Inače slavenska ljepota je nadaleko poznata (hej ba Cehinje,Poljakinje,Ruskinje... ma da ba extra) Ovo govorim kao muskarac a ne iskopleksirani pripradnik nekog plemena (ovdje inace i p... ima naciju...ccc bacaj ga iz ruku i malo u akciju pa ces vidjeti kako je dobro) Bas me interesuje jel su to moje Bosnje gadljive na ino. pice....Moram priznati da su skandinavke dobre bez obira sta istrazivanja kazu. Francuska,Italija,Spanija,Grcka,Turska,Austrija,... ma daj ba odroni, nidje veze. E da Madjarice... dobre(mada za slavensku ljepotu nista... al im volim karekter...labilan ;))!!! Hej ba momcici svako voli dobar zivot pa tako i zene... Nije sve u lovi definitivno ali prija jbg... Manite se politike ako nemate koristi od nje nego zavrnite rukave i radite... bice vam bolje a zene vole uspjesne! Nece k... brige! :)
svugdje mu je bolje nego u gaćama...
Čestitam djevojkama ali druga kategorija je ipak druga, ako čemo vjerovati ovim istraživanjima targetmap.com, onda naše djevojke treba da su najsretnije na Balkanu :), pogledajte ovo molim vas i dajte komentar :) , hehehehehehehehe
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073 Na kojoj pozicij su Bosanski momci :)
Za moj ukus, uz ljepotu ide i naglasak i kultura govora, sto je u BiH kriminalno. Ne valja ni sarajevski,da ne pricam o malim bh gradovima. Sa druge strane, Beograd i Zagreb imaju fenomenalan dijalekat.
Bosanske duhovite? HAHAHA Izvini al dosadnijih, nezanimljivih, nemaštovitijih žena nadaleko nema
Mickey, prvo nauči razliku između dijalekta i naglaska pa kad to apsolviraš onda potraži način da se izliječih od kompleksa ;)
Ma kako da ne, how yes no !
Jedino ako su najprivlacnije.
na stranu to jesu li,ili nisu nafurane......zene u sarajevu su prelijepe...to niko ne moze osporiti...
Jesu, do neke 22. godine života, onda od silne šminke propadnu ko kauč u po godine i sa 30 izgledaju ko da im je 50
pa i nije bas tako buraz....ja ne znam gdje ti sve te grdobine upoznas
Meni vala nisu najljepše. Valjda ih mentalni sklop čini ružnim. Meni su najljepše šveđanke, hem što su prelijepe hem zbog papira. :P
papiri papiri
koliko su fizicki privlacne ,dva put su vise duhovno odbojne.