Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti gospodine kavazovicu zasto sad sutis a znas lajati po dijaspori pred izbore a sad sutis ko da ovo nije najveca uvreda za bosance od 1992 a trcaces da ji dzenazu klanjas da te kamere snime kako si dostojan svoje funkcije,haram ti bila sutnja na ovakvu uvredu jer da znas muslimanu je najveca uvreda vrijedjati ,,majku,,pogotovo mrtvu i sa mrtvim ,,evladom,,stidi se barem alaha ako ga se vec ne bojis
Koja ironija. Da si srpkinja a da se zoves vjerica a ne verica. Muka mi je od srpskog naroda.
Boze dragi,da li ovo iko jebe.I ako jebe,kako mu se moze dic.
OVA NA SVE LICI SAMO NE NA ZENU NECU NI BUMBARA DA VRIJEDJAM SA NJOM
Najbolji lijek za Srbe je izum stomatologa Ante poznatiji kao Jasenovac...put ka konačnom rješenju Srpskog pitanja
Nikome ne zelim zlo ali tebi da. Dace Bog da umres u patnjama smradu jedan, zar i takve vjestice mogu da se uhljebe u politici, strasno...
Dragi moji Srbi, ako ne možete ništa lijepo reći, nemoj ništa...
Jebemo ti mater droljetino
ovu ni četnici nebi *ebali
Ne bi.. da
I samo zato sto te Mujo na studijama u Sarajevu odbio opaliti ,tolika mrznja!? Na usi ce ti krv izbit od tolke mrznje sto osta neudavaca. Preboli jednom pacenice!
Politicari iz BiH trebaju ovu osobu (kao sto to Izrael vec decenijama sa osobama radi koji jednu rijec protiv Jevreja iskazu) deklarisati kao „PERSONA NON GRATA“, uputiti ostru reakciju u Beograd i poceti radiditi svoj pos‘o kako treba. Inace ce se svaki normalni covjek iz BiH osjecati izdanim. Monstrum od zenskog bica!
@Nietzsche Sve je to jako jako zalosno.
Ko ce tebe sahraniti,krmaco odvratna...Hatidza je za tebe bila dama,jer je u svome prevelikom bolu,bila dostojanstvena
Koja krmaca Genocidna
Ovi su joj podočnjaci od spavanja u skupštini. A ako nisu. Onda neće dugo.
Sta kaje Vjeverica ka ce u Ercegovinu??:)))
I Vjeverica je nekad bila "fina gradska raja". 😂