Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Imamo bolje zemljotrese nego oni iz Federacije" - Vlada RS
Dobra, al zemljotresi su najcesce multinacionalni.
Red bi bio da udjes u top komentare :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SIPA uhapsila Rihtera, zbog sumnje za organizaciju teroristickog cina
suze na oci od smijeha...
Krajnje je vrijeme da se ozbiljno obračuna sa svim ovim "turistima" sa tura po Iraqu, Siriji a Boga mi i Ukrajini ... Nipošto ne zaobiči ni agencije i pojedince koji putovanja organiziraju ...!!!
'Sipa u koordinaciji sa MUP-om RS-a uhapsila sumnjivog Rihtera al Merkalija, nastanjenog u Gornjoj Maoci, koji se dovodi u vezu sa nedavnim potresom u Banja Luci!' Glasogovornica Sipe: Kristina Jozic !
Čemu se pojedini raduju, ovo isto ili gore može sutra zadesiti Sarajevo ili neki drugi grad, koliko poremećen moraš biti da se raduješ zemljotresu, fuj stoko primitivna!
jel uzdrmalo laktase
dabogda je sa zemljom sravnilo
steta sto nije 8.9
Boze na hajr
Osudjen Rihter iz Gornje Maoce
prikladnije Rifeth
Opet pucanj u RS. Ko li ti je sad kriv.
Samo da opomene Dodu cetnika ....... da se smiri ili ce dobit od poga kaznu..!
Koliku su prasinu digli oko onog ubistva, koda je frajer pola grada pobio. Naravno Klix i Avaz nemaju sta pametnije pisati pa uhvatili se tog dogodjaja pa napuhali ga maksimalno. No, zasto se toliko pise o ubici a ne o ubijenim? Policajac je bio veci zlocinac od Nerdina Ibrica i birao je svoje zrtve po religiji, dok je ovaj ucinio ono sto jeste upravo zbog toga. I sta uopste radi jedan osumnjiceni ratni zlocinac u policiji ili drzavnoj instituciji!!!??? Nemojte kriviti Selefije niti Vehabije, krivite SAMI SEBE, genocidasi prljavi!
Ja sam iz Nepala 8-micu u citav somun A meni iz Banja Luke u pola 4-ticu bez luka
Sjećam se kad je Dodik rekao da zemljotresi ne prelaze Entitesku granicu. Izgleda da je ovaj put zemljotres prešao na Republiku Srpsku hahahahahah :D
Hajd sve al gorivo poskupilo u TK ljudii
Kada pročitam komentare tačno čovjek da samo gleda kakvu avionsku kartu za daleko odavde.