Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kur\'anu piše: \"Ti vidiš planine i misliš da su nepomične, ali one promiču kao što promiču oblaci...\" Nema bolje potvrde za teoriju tektonike ploča, jer su prema njoj pokreti u litosferi gotovo identični pokretima u atmosferi. Ko ne vjeruje, neka čita dotičnu literaturu. To naročito preporučujem ovima koji se predstavljaju kao vjernici, a stalno pljuju po znanostima i tako odbijaju druge ljude od vjere.
Bog jeste zabranio alkohol i drogu u svojim objavama. Ali zemljotres ne dolazi zbog nečijeg opijanja ili sl. Jer po toj logici, ne bi bilo zemljotresa u Iranu, cunamija u Maleziji i Indoneziji i sl.
počelo je počelo,Bog opominje prvo polahko i uljudno a onda kad nas zdrma ko Novi Zeland i Italiju onda kuku lele. Kazem ja mante se alkohola omlatino,droge,de malo vise oko vjere,ma kakvi nece to kad bi ga tokom od usisivaca tuko.
ili je neko sihire bacio ili je neko propustio namaz ili neko postio nije nema šta drugo bit.
Ovo je drugi po redu, prije par dana je bio jedan na istom području, samo jači (3,1 Richtera).