Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP ludi od muke sto su izgubilil :)
uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju sretno svima!
NE----u skoli sam bila :::..seljaci jedni..
nacjonalisti opet zavladali Bih tesko nam se u par naredni godina !!!!!
@mala I ja sam iz Bugojna dodji do mene, osjetices. :)
Ja iz Bugojna a niista nisam osjetila....da se ko ne zeza sa ovim :P
Toliko je nepravde,da i BOG salje poruku,,ludi narode sto se ne opametite ??? Znate li zasto blizu dv ??? zato sto su najgladniji muslimani u dv,sve ode za prusac eto zasto...
Enese i Hamdija ,pazite mi kucu !
od augusta do oktobra prodje 2 mjeseca ... sta sad ... preslo je \"entitesku granicu\" - narodu svakom sve najbolje -> Milorad Dodik je zabranio Banjolučanima strahovanje od potresa. Kaže da se zemlja počela tresti u Zenici pa neka tamo i ostane. Neki Banjolučani počeli su spavati u autima parkiranim na livadama, a drugi kucaju od drvo i nadaju se kako potresi koji pogađaju Zenicu nisu samo znak da stiže razoran potres u Banju Luku. No predsjednik Republike Srpske sad je naredio svojim podanicima da se prestanu bojati. “Kakav se potres vama vrzma po mozgu?! Republika Srpska je svoja država i nema što iz Zenice, iz Federacije, dolaziti nekakav potres ovamo. Neka ide u Sarajevo, neka ide u Tursku, to je njihov epicentar, a ne Banja Luka” – razbjesnio se Dodik.
Saznao potres izborne rezultate, pa mu se smucilo.
priroda se buni što će nas Ljubo Grlić prodati Hrvatima...za sta su se borili naši ocevi \'93??? Da nas izdajnik proda zbog stolice....e fukare moje...sad cete tek pocrkati na birou cekajuci milost Ljube Grlica....
.. od 10 oktobra pa do 15....jer tada ukljucuju harp u beogradu na najviši nivo.....oprez
Jooojjjj,mrzim Rihteraa..
Sada ce i potres reci da je pobjedio!
to vam je kazna jer ste glasali za SDA
Puca Bosna po svim šavovima.