Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nista nisam osjetio o.O
Ejs da je tolicni bio
ti si razrađen frs
66km jugozapadno od Sarajeva?? To je skoro u Mostaru, nisam znao da je to sire područje Sarajeva
je li samo prave sarajlije (to su navodno oni koji su ti bili i prije 1992.) ili i oni koji su tu došli nakon rata?
@Patton evo ga
ovdje nema zvijezde nece komunjare smradove, a u republjici smrdskog je ima
bakir testiro neutronsku bombu...imamo dronove, neutronke, sada da razvijemo oružje za kontrolu poplava i zemljotresa i da mlatimo komšije lagano
jesu ga osjetile Sarajlije?
Osjetio!
Nudim žiteljkama Sarajva zemljotrese za džaba, biće veoma osjetni, obećavam
@MorningGlory Slažem se
HAARP - oblaci drama čudni + zemljotres
@MorningGlory kao da je magleni pokrivac a ne oblak, krajevi pravoliniski i onda sve plavo (nebo), plus svako jutro nabori oblaka prije ove magle, vjerovatno tripam, ako si us sa u centru pogledaj krajeve sad prema palama, ne izgleda prirodno :)
@lebron90 De mi reci stručnjače za HAARP, kako isti funkcioniše? Najjači ste mi vi što veze o fizici, meteorologiji i tehnologiji nemate, ali ste poslušali neke idiote na youtubu što na vama zarađuju pare i sad ste vi kao prosvijetljeni. Vi ste kao uzdignuti iznad ostalog plebejskog naroda koji ne zna ono što vi znate i koji ne razmišlja izvan kutije, kao vi. Eto de mi samo reci na koji način HAARP može izazvati zemljotres i ja ću ti povjerovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najvise su ga osjetili oni sa sela jer imaju vece noseve i glasaju za SDA.
https://www.faktor.ba/vijest/zbog-pisanja-neistina-avaz-i-njegovi-novinari-moraju-azri-sari-platiti-3-850-km-297857. Avaz potresen zato
fahro šalje uruk-haije
Opet Bake nuklearnu testirao, sad ce nam Trump sankcije lupit
@papihosa Koliko su opsjednut Bakirom idi lijeci se
Ja konto da mi se umisljam da mi se pomjera prozor. Pih
Nista da nas zaobidje...
Ako je Bijela- Polje kod Mostara šire područje Sarajeva...