Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc je odnosno jutros u 00:15 je bio u Albaniji 4.4, osjetilo se i u Bosni malo podrhtavanje...
Drmucka drmucka. Kako ce on nas da poravna. Razvrat je uzeo maha. Sve ovo pise u knjigama.
Daj recite onom Semiru Osmanagiću da ne kopa više onaj tunel ispod piramide, vidiš da su se one podzemne prikaze uzburkale i počele povlačit prema Nevesinju.
Dođoše i zeleni kmeri na svoje, da kljix okači zelenu zvijezdu 😂😂😂. Al' ga "državorastvorna" stranka dolmi, malo je reći 😂😂😂
Bolje je i cesce ovih manjih nego jedan veci od 6.0 koji moze biti katastrofalan, ovako se oslobađa seizmicka energija i smanjuje se mogucnost nastanka veceg
@nekootrecii Ma ja ba. A sto to sve. Pa onda kad mi odgovoeis opet na taj odgovor, zasto? I krajnjeg odgovora nauka nema. Kao kad bi neko pito zasto je zrmljotres a vi odgovorite zato sto se zemlja trese.
Zemljotres nije "pogodio" nego je seizmografski zabiljezen. Hipocentar je -dubok a snaga zemljotresa veoma mala, pa ne treba dramatizovati o epicentru. Takvih zemljotresa je u svijetu oko hiljadu dnevno.
Na Hajr i na dobro.🙏
@Shmeky7 jesi ga osjetio?