Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutro nakon zemljotresa u Crnoj Gori: - "Osjeti li ga ti nocas?", upita komsinica komsinicu. - "Kako ne osjeti jadna ne bila, da bijade malo duzi bila bi umrla."
Kad se puca DD2 ne osjeti se skoro ni u samom epicentru :)
Odmah oni ismijavaju...Dajte ljudi nesto pametno...
„Neće nastupiti Kijametski dan sve dok zemljotresi ne budu učestali.“ (Hadis prenosi Buhari) Ovaj hadis je izgovoren u sedmom vijeku, a rekao ga je čovjek koji je živio u pustinji. U to vrijeme nije bilo karti sa jasno ucrtanim epicentrima i mjestima gdje su zemljotresi česta pojava. Poslanik je povezao učestalost zemljotresa sa Kijametskim danom. Ovaj hadis se može smatrati Božjom milošću jer se upravo njime ukazuje na dolazak Kijametskog dana, dajući ljudima šansu da se za njega i pripreme. "Ljudima se bliži Čas polaganja računa njihova, a oni, bezbrižni, ne mare za to."
Jel se osjetio i u Gornjem?
Ma to na Komaru gips proizvodili pa se malo zemlja zatresla