Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ja pitam zabranio bih sav uvoz iz Hrvatske , uvoziti samo ono što nenamo ili što nam fali. Da ne bude zabune i sam sam Hrvat ali iz Sarajeva a ne ustaško HDZovski škutor iz Hercegovine
ti si Tito.......
@ogledalce da sam bogdom Tito ... sve bi hina pobijo
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Čuj, nećemo poduzimati mjere reciprociteta?!? Pa zar jednako pravo i obaveza nije najpravednije? Koga šaroviću zastupate, jesi normalan ti?
Samo zabrani sav uvoz!
Vidim da većina piše komentare kako treba odgovoriti kontra merama i uvesti veliki porez na robu iz Hrvatkse. To, nažalost, nije moguće jer države kandidati za članstvo u Evropskoj Uniji (Srbija, BiH, Crna Gora) imaju poseban trgovinski ugovor sa Evropskom unijom koji im onemogućava da uvedu veći porez od prethodno propisanog, pa samim tim ne smeju da povećaju porez ni za robu iz Hrvatske, koja je članica EU.
Idealne kontra mere bi bile nacionalizacija "off shore" kompanija propalog Agrokora i, naravno, bojkot robe iz Hrvatske.
@3ko koliko sam te shvatio (ispravi me ako griješim)Hrvatska može šta hoće a mi da se poklopimo ušima i da im još popu......mo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma staviti im.namete na izvoz roba u BiH i onako ce oni biti na.gubitku jer izvoze dosta vise nego sto uvoze iz BiH
Hrvatska propala ko grcka Samo kontra mjere poreze i carine i samo domace kupovati Za par godina ako sdp ili sbb ne dodju na vlast ne daj Boze...ma bicemo svicarska na dinarskim alpama ALI AKO OVI GUBARIIZ SDPA DODJU...IMA DA NAS DOVEDU DO.. mada i ovi iz sda su govna ali cini mi se da manje kradu od sdpa
Pa povecate 100x takse hrvatima na sve i rijeseno!! Neznam sto su vam sad kao sastanci potrebni da polemisete kako cete im odgovorit... corava posla..
od njih ni kamen ne uvoziti nikako i nek uvode takse nailovoj materi a svakako ne izvozimo puno pa nam to neće faliti
Najveći vanjskotrgovinski partneri izvan EU-a s kojima je Hrvatska ostvarila robnu razmjenu u 2016. su Bosna i Hercegovina, Srbija i SAD. I dalje prednjači izvoz u Bosnu i Hercegovinu iako je u 2016. pao za 1,2 posto, DOK JE UVOZ PORASTAO 14,7%.
od njih ni kamen ne uvoziti nikako i nek uvode takse nailovoj materi a svakako ne izvozimo puno pa nam to neće faliti
Idem sad u petak da im se popisam u more inshallah😂
glupost je da politicar odavde radi za susjedne drzave, cak iako je potkupljen narod ga podrzava, a sutra taj isti sto ga podrzava nece moci izvesti svoj hercegovacki duhan u hrvatsku ili bijeljinski kupus u srbiju.
Nije problem sto Hrvatska stiti svoje proizvodjace to je sasvim normalna odluka jedne drzave Problem je Bosnjo sto nece znati odgovoriti istom mjerom .Jer Bosnju boli neka stvar za sve osim kahve pite cevapa i malo mahalanja...
A BRACO MOJA JES UGRIJALO.A JA KRAJ UNE.... POZZ I BIHACA
S obzirom da Hrvatska više uvozi u BiH od nas, samo recipročna mjera, ali na sve proizvode :)
Jana da mora da bude 5 km litar
Zahtjevamo jednake mjere za sve proizvode iz Hrvatske !!!!
Jutros u Penny Plus-u nesto kupujem, i ima onaj mali zamrzivac pored kase. U njemu Jana i Jamnica. Pored toliko kvalitetnih, jeftinijih voda, prodavati hrvatske proizvode, za mene je pokazatelj maloumnosti.
ma dzaba ti se sekirat, nema bosnjo tu svijest. bosnjo se promjeni tek kad zapuca, samo kad mu prijeti fizicko istrebljenje pocne kontat glupom glavurdom.
nije tu jana zbog maloumnosti pennyja... tu su zbog tvoje maloumnosti... i jana i penny...