Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li to znaci da se "ekspertna vlada" ekspresno raspala?
De nam ti reci. Vidim da si "ekspert".
Nije ni cudo sto su se raspali, sami ih je licni interes vezao...izmedju SDA i SDU najveca razlika je u zadnjem slovu, sve ostalo je isto
Profesorice mogul u wc da povratim? Nešto mi muka od vas.
...ajd, curetak...smiri se...ne trebaju ti bore, tako mlađanoj :)
Aminice po*erem ti na šupačku SDA :)
oni se izvukoše odgovornosti što za prvi maj nastavnici grasovci zoi vodovod neće imati šta zaroštiljati svojoj djeci ....
Zna li se kada ce biti procesuiran kriminalac Zeljkovic za pljacku tesku 77 miliona maraka koliko je otjerao u dugove Toplane? Kada ce biti procesuirani Jusufranic i Gavrankapetanovic, prvi je napravio dug od 120 miliona KM u GRASu, a drugi dug od 52 miliona KM u KCUS. Narod Zna da su kriminalci u SDA!
Ma gavran je jos i nagradjen sad su mu da li ZZO KS da popravi rezultat.
Vidi kako SDP omladinci rade. Od 16,25 - do 16, 37 (commi.original, profesorica1, drugovi.drugarice, dreamebox, lacika61, zimzi) izredaju svoje polupismene komentare. Nije toliko bitno šta pišu samo da se piše protiv SDA. Onda sami sebe lajkaju. Obzirom da su komunisti majstori prevare, nije isključeno da se radi samo o jednoj osobi koja sjedi do kasno naveče u prostorijama Vlade FBiH, pardon SDP-a.
...draga moja amnice...da znaš kako sam slatko "otpremio" sa kućnih vrata zlayine emisare...budi ljubazna, pa mi pošalji "zelene"...da vidiš kako će se kasnije "pušiti"...ni roštilj im neće bit' ravan...bujrum :)
...što se tiče tvoje "analize"...ostavi to profesionalcima :)
kao sto rekoh, ne mozes drugom ciniti zlo a svom se dobru nadat. Ma nije svako , zlo, za , zlo, pa i oni nedavni dogadjaji, jer su iznijeli svo zlo , koje nose sa sobom , lopovi i neljudi poput zeljkovica, bubice, konakovica, radeljasa, i dr.ko se maca lati , od maca i gine, tj. kako dosli na vlast , tako ce i otici,samo , ovaj put izgubljenog obrazai necasno.
Obzirom da sam nezaposlena i stalno na klixu predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
Opce poznata stvar je da gdje SDA upetlja svoje prste, to obavezno mora ili da propadne ili da se raspadne, tako da u sustini nista novo....
Vrlo mudro macina travo. Koji si razred?
Propaliteti bili i ostali !!!
Sjedi Lenjine vidiš da ne znaš!
Toliko o expertnoj Vladi hahahah, svaki komentar je suvisan...
Šta ćeš sada jadu zeljasti ! bilo bi ti bolje da si se riješio onoga groba sa kamenoloma bubice. Jadu premijeru padi ti vlada za 24 sata. kuda si doveo ovaj grad. nemaš šugo ni kinte da da prosvjetarima . djeca ti neću u školu iza praznika. A da gras šta ćeš sa njega dobrati ona treba što si je poslao da podijeli otkaze 1 ALI NIŠTA ZELJKANE TI LETIŠ ha ha .
Ode expertna vlada u helac,, nisam nista drugo ni ocekivao!!!
Nije svačije ni da kroz selo pjeva.
lopine se nisu mogli medjusobno dogovoriti oko plijena pa sad pljuste ostavke, tako ti je to sa SDA - borba za pozicije, malo im sto su 17 godina pljackali, a i ovi iz SDU mislili malo zagrabiti od naroda, al im nesto nije bas poslo za rukom...sve to treba u zatvor potrpati
Tako ti je to moj Sandro. Sad se opusti i pokušaj se sjetiti kad si prvi put primijetio simptome?