Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vole pobjednike...
Pa da su pametni voljeli bi svoju državu svakako !! Nema veze, natjerat ćemo mi njih ovako da je zavoleee :DD SLAVI BOSNO I HERCEGOVINOOO !!!
Ne znam bas sta je htio reci ovaj kopanja s obzirom da mijenja pricu kako koji stranacki vjetar puhne... u svakom slucaju lijepo je cuti pomirljive tonove cinjenica je da je veliki broj ljudi u RSu srpske nacionalnosti koji navijaju za BiH timove, ali pored odredjenih ekstrema radje ne ulaze u takve diskusije da ne bi bili verbalno ili na drugi nacin lincovani zao mi je dobre raje u RSu koja je obespravljena izrazavanjem svoga izbora, a znam da ih ima dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je stvarno istina. 12-godisnja Isidora i jedna njena skolska drugarica navijaju za Bosnu. Podrska iz RS.
Pa normalno da navijam za Bosnu,sad jos treba kao da se pravdam pred ultra desnicarskim nacionalistima Ja kao Srbin iz Bosne treba da navijam za Slovacku u fudbalu ili Litvaniju u basketu ,ma daj covjece upish To mi dodje ko da navijam za Ugandu Bosna zasluzuje Brazil vise nego ijedna eks yu zemlja Toliko od mene
Meni sad nije jasno. Jel VI hoćete da se u Banja Luci navija za Bosnu i Hercegovinu ili nećete?
Ne seri Kopanja,ja kod sebe ne znam niti jednog čovjeka osim bošnjaka koji navijaju za bih.Ohladi malo ni Hrvati,ni Srbi niti su navijali niti će,to je realnost i zašto jednom to ne bude prihvaćeno.U svakom demokratskom društvu možeš navijati i voljeti koga hoćeš.
kojih crnih Banjalucana ? Nema ih ni 10% koji su ostali ili se vratili.Ostali su Han Pjesak,Han Kola,Manjaca,izbjeglice iz Knina i ratni zlocinci a na celu Mile Ronhil..Cuj Banhalucani ! nemojte se supat profesore,sto se supate !?
ZNATE LI DA SRBI KORISTE MARGARIN ZVIJEZDA UMJESTO SAPUNA?ZATO SVI IZGLEDAJU KO KUSTURICA I KACAVENDA
jedno fino pitanje za tebe.JEL IMAS SESTRU?
Jebe mi se ko gleda u Banjaluci ili u selu Lukavica kod Sarajeva. Bitno je da smo mi u Brazilu.Možete i vi organizovati sebi kakav seoski turnir za utjehu.
pa jebem li ti majku šugavu, pa ako toliko navijaš I voliš NAŠU reprezentaciju, zašto onda brišeš "naša reprezentacija" sa web stranice Glasa Šumske??? smrad do smrada. ne treba nama, pravim Bosancima, a siguran sam I reprezentativcima BiH, takvi navijači!
Kopanja mora da je bio na nekim drogama kad je ovo izjavio. U Banja Luci se gledala Srbija protiv Wales-a. Utakmica Slovacka-BiH je bila vazna za Srbe u RS-u kao i prijateljska utakmica izmedju Obale Slonovace i Burundija.
Tako je, odbacite politiku i ljude koji gospodare vama, usađuju vam krive stavove Dođi u Kraljevinu Bosnu na http://www.renesansnakraljevstva.com
Očito nije više u milosti Dodika čim ovako priča, šta je nestalo sa principijelnošču ? I on baš ima faze sad ovako sad onako....
Zato su mu i otisle obe noge u vazduh, pa nek on nastavi da usred Srpske Republike navija za Muslimane!
Znam da je Kopanja inace gradska raja i mnoge licno znam. Sa jednim sam i odrastao kao dijete i druzili se. Od njih me nije boljela glava. Stvarno su divni ljudi. Ne moze covjek grijesiti dusu. Danas to i nije neki problem. Svi konacno shvataju da je baviti se sportom i navijati kao i vjera licna stvar. Jedino, oni koji ne vide dalje od svoga nosa i spodobe koje po gradu hodaju kao muhe bez glave i ljute se na same sebe a onda na cijeli svijet sto nemaju ni para ni hrane a ponude za posao odbijaju, sve govori o kakvim je ljudim rijec. Svjedok sam kada se neki Srbi zele druziti i kroz izlaske i druzenja stvaraju neki normalan ambijent pa se i poslovi lakse obavljaju, neki seljaci i nepismeni zaostali nacionalisti odmah salju krive informacije i ljubomoru svoju iskazuju kroz vrijedjanja. Hvala Bogu pa je doslo vrijeme da ih Srbi sami lome i tjeraju ih od drustva. Shvatili su mnogi da je to proslost i da smo mi Bosnjaci ipak njima blizi od nekog rodjaka u Srbiji kada im je naj teze
Skratili smo te za noge,a sad cemo te za glavu
Molim nadlezno tuzilastvo da od Klix uzme potrebne podatke i podigne optiznicu protiv ovog lika sa nick-om hamonhamon zbog prijetnje smrcu i prznanja teroristickog cina u kojem je gospodin Zeljko Kopanja ostao bez nogu.
hamonhamon.JEL IMAS SESTRU?
Ako mislite da cemo vas docekati cvijecem, jer ste se konacno smilovali da pored Srbije navijate I za BiH, malo ste se zajebali. Tacan odgovor bi glasio: " Puca nam kurac!"