Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću tvoj projekat zvani DF je od prvog dana u službi SDA. Ujedinjenje ljevice kako si Ti zamišljao je ne movuće, jer bi to značio kraj iste i bila bi isporučena tvonim.nalogodavcima iz SDA. Ine zaboravi da si Ti ukoaliciji sa onima koji su opljačkali zemlju i onima koji je negiraju i ruše, a to su SDA, HDZ I SNSD.
Moj Sejdo pa ni na dzumu nisi sposoban trjezan doci a kamoli trjezan drzavu da vodis... Poslje izbora 2020 DF ide u stecaj i likvidaciju a Sejdo u kafanu sa pjesmom na usnama: " Lijevo, Desno nigdje moga stana, oj ulice i ti si pijana... SEJDO ALKOHOLIK I UBLEHOLIK, Bakirovo mezimče i favorit SDA BOTOVA
Izlazak iz BH bloka za DF je pocetak sluzbe politiki etno podjela i vlasti tako da oni nisu alternativa 30-godisnjem nacionalistickom divljanju. Zali boze, ANP je pokusaj SDA i DF da povrate kredibilitet i da se pokazu kao "drzavotvoran" faktor
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veruje li neko ovom? 😂
Mrzitelji i europejci mozete samo da se sagnete itd da ne ulazim u detalje nasem Predsjedniku Zeljku Komsicu , On vam je penicilin i mi to dobro znamo , kad god se bude kandidovo za Precjednika uvijek cemo glasat za njega , a ima nas hej hej tako dusmani da necete imayi nikad nikakve sanse!!!!!!!
Željko je populista,isti Lagumdžija,nije nivo političara koji ima viziju i ne radi ono što mu je ovlaštenje.Dokaz da je sa sda pa samim tim i politikom katastrofalnom koju vodi sda
@gooUser1568707156 Šta je tu populistički ako je svojom politikom zaustavio rušilački pohod Čovića i Dodika i ako insistira tako važnu stvar kao što je pristup NATO i EU!!! Baš neki u ovim komentarima komentarišu bez smisla i logike!
Ma rodila te majka pametnog. Tebe cemo za predsjednika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što mu Bokir lijepo sastavi tekst...
Osim činjenice da svi ne valjaju (jedino DF i veliki šef valjaju) uvaženi nije iznio niti jednu činjenicu koja govori o njegovom USPJEHU u proteklih godinu dana. Pitanje: ko je Vaš prijatelj i šta ste Vi i vaši prijatelji konkretno uradili u protekloj godini?
Puno toga al ti to ne vidis
Možda će on i dočekat dan da kao građanski kandidat pokušava dobit glasove od muslimana kad bude imao muslimana za protukandidata i tada će dobit će onu stvar od jarca. Vjerujem da će dotad namać sebi i svojima dovoljno da mu to neće bit veliki udarac, al bi baš volio vidjet kako bi prošao on kao kandidat na 23%? :D
TO MAČKO!
Mnogo i dugo šupljiranja,nikad ništa neće dobro biti od saradnje sa sda
Da si pravi patriota sve ovo si mogao raditi kao bh blok međutim ti si projekat sda i tvoja uloga je spašavanje sda.iduće izbore df nema šansu jer glasači ljevice su shvatili ko si i šta si.
Željko nit si Hrvat niti Bošnjak niti socijalista niti dio ljevice. Nisi niko i ništa, kao i tvoja partija. Tu si od kad sam bio dijete a ništa se na bolje nije promijenilo. Da pače, zbog tebe Hrvati žele van federacije a zbog tvog mentora Zlatka i tebe demokratski socijalizam i građanska drzava su skoro uništeni u BiH.
Ovaj argument protiv kojeg se Komsic svadja ovdje ustvari nije ono sto HDZ trazi. Ali naravno da prosjecni Bosanac uvijek zagrize mamac.
Alkos bez obraza i bez ikakvog političkog utjecaja izvan BiH. Svi osim bošnjaka znaju da je samo lajavi mućak
Bitku pitku. Ko je ovdje pjan? Sad je i simpatičan. Država bez vlasti a njemu svejedno. EU nemože ništa sama primorati Dodika. Tu moraš i Srbiju i Rusku Federaciju pridobiti za promjene dejtona. Komić i Bakir su stvarno zadrli u ništa. Erdoan je možda mogao razgovarati sa Putinom ali on očigledno ima prečih stvari.
Legendo, Zlatni Ljiljane!
Drugi muslimanski predstavnik u predsjedništvu tkz biH opet laje u alkoholnom deliriju
@ABBLI da ti ne laje ćaćetina umašćeni?
Ahahahahahah ma hajte molim vas